Vi slutter sæsonen på en fjerdeplads

Det lykkedes desværre ikke for NFH at fremtvinge en tredje og afgørende kamp om bronzemedaljerne i Kvindeligaen.

I den allersidste betydende hjemmekamp i den mere end 50 år gamle Spar Nord Arena tabte pigerne med 24-27 til Ikast Håndbold efter 11-17 ved pausen.
Og da midtjyderne også vandt den første bronzekamp i Ikast, kunne de tage medaljerne med hjem til Jylland.

NFH var bagud gennem hele kampen – flere gange med ikke færre end otte mål, så set på den baggrund var det en fortjent sejr til Ikast, der fik en god start med føringer på 0-3 og 1-4. Og selvom NFH fik reduceret til 5-6, så var gæsterne lige den tand skarpere i angrebsspillet, der gjorde, at NFH aldrig nåede helt op.

Ved pausen var Ikast som nævnt foran med 11-17, og det forspring fastholdt de mere eller mindre gennem det meste af anden halvleg.
NFH sluttede dog godt af i forsvaret, hvor de gulblusede holdt Ikast helt fra at score i de sidste ni minutter, og det gjorde, nederlaget blev reduceret fra 20-27 til 24-27.

Udover at det var den sidste hjemmekamp i den gamle hal, inden den nye står færdig efter sommerferien, så var det også afskedskamp for hele ni spillere.

Sofie Olsen, Nikita van der Vliet, Elma Halilcevic, Mia Svele, Sofie Flader, Annika Friedheim, Marie-Helene Sajka og Liv Navne forlader alle sammen NFH efter denne sæson. Og det samme gør Louise Egestorp, der ikke var til stede. NFH siger dem alle stor tak for deres indsats for klubben.

Topscorere mod Ikast blev Elma Halilcevic og Mia Svele med fem mål hver.

Dermed er sæsonen slut, og NFH vil gerne sige kæmpe tak til alle, der på forskellig vis har støttet op om holdet i den forgangne sæson.

Rigtig god sommer.