Netværk

Vi lever i et netværkssamfund, hvor kontakten med mennesker er blevet altafgørende. Networking handler om at give og tage – og om at skabe og udvikle relationer. I NFH’s netværk giver vi mulighed for at oparbejde tætte relationer. Disse relationer kan både give afkast direkte og indirekte. Et godt netværkssamarbejde giver win-win situationer for de implicerede parter.

Med et stærkt netværk, der samlet dækker et meget stort kompetenceområde, kan der altid hentes ny viden og finde ligesindede sparringspartnere. Brug netværket som sparringspartnere når i skal vurdere jeres nye ideer, og få samtidig nye potentielle samarbejdspartnere. Der vil være udfordringer og modspil, masser af inspiration, sparring og med tiden stor mulighed for øget salg via netværket.

I NFH’S NETVÆRK ØNSKER VI AT:

  • Give netværkspartnere mulighed for interaktion på tværs af faggrupper.
  • Skabe grobund for stærkere relationer, og derved stærkere netværk, gennem NFHs aktiviteter.
  • Opsætte muligheder for kompetenceløft og videreudvikling for netværkspartneren

Ønsker du mere Business 2 Business eller benytte NFH Netværksaktiviteterne til god medarbejder- eller kundepleje, så kunne en af NFH’s netværksklubber være en god investering.

NFH’s Netværk er primært et socialt netværk ifm. NFH Håndbold og NFH Koncerter, men mere målrettede Business Arrangementer og Netværksmøder arrangeres også sideløbende henover hele sæsonen.

NETVÆRK TILPASSET DIT ØNSKE

Alle NFH Netværksklubber er som udgangpunkt baseret på 2 medlemmer pr. virksomhed.

I NFH kan man netværke på flere niveauer. Vi har sammensat 5 forskellige netværksklubber, som man kan vælge imellem uanset branche:

  • Assistent Klubben
  • Erhvervs Klubben
  • Liga Klubben
  • Plus Klubben
  • Mester Klubben

Netværkspakkerne koster imellem 9.900 og 34.900 pr. sæson for 2 personer. Kontakt os for mere information om specifikation og indhold her.

Kombineret med Markedsføringsydelser som tilvalg, fastsættes det samlede NFH-engagement og dermed klassificeres din virksomhed i Partnerkategorierne.

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde eller mere info om NFH Netværket

Vi glæder os til, at din virksomhed bliver en del af holdet.