Tilskuerrekord i BOXEN, men nederlag på banen

Aldrig tidligere har så mange tilskuere overværet en håndboldkamp på Sydhavsøerne, som da NFH fredag aften tog imod ubesejrede Team Esbjerg i Kvindeligaens slutspil.

Ikke færre end 2.620 tilskuere var på plads i Spar Nord BOXEN og skabte en fantastisk stemning, men desværre fik de ikke den sejr til NFH, som langt de fleste af dem håbede på.

NFH tabte klart med 18-30 efter 9-15 ved pausen, og gæsternes sejr var fortjent. NFH kom bagud 0-1, da der var spillet knap to minutter, og derfra førte Team Esbjerg resten af kampen.

NFH savnede tilstrækkelig skudkraft ude bagfra til at åbne esbjergensernes forsvar, og i store dele af kampen sled de gulblusede med at score, hvilket blot 18 mål vidner om.

Forsvarsmæssigt var det egentlig ikke helt skidt set med NFH-briller, og Cecilie Greve diskede op med 13 redninger i målet, men samlet set var det ikke nok til for alvor at true Team Esbjerg.

NFH fik ellers en superstart på anden halvleg, hvor vestjydernes føring i løbet af fem-seks minutter blev reduceret fra 9-15 til 14-16.
NFH var også stadig pænt med, da der manglede 21 minutter, og Team Esbjerg førte med 16-19. Men så fulgte en periode med fejlafleveringer og brændte chancer, og det udnyttede Esbjerg til at øge føringen til 16-25 med 11 minutter tilbage.

Til sidst gik gassen af NFH-ballonen, og gæsterne endte altså med at vinde med 12 mål, 18-30.

Topscorere for NFH blev Caroline Aar og Aimée von Pereira med fire mål hver.

NFH spiller igen på onsdag ude mod SønderjyskE, hvor en sejr måske udløser en plads i DM-semifinalerne.