Knebent nederlag i første bronzekamp

NFH måtte rejse tomhændet hjem efter den første kamp om DM-bronzemedaljerne på udebane mod Ikast. Hjemmeholdet vandt kampen med 33-31 efter 19-15 ved pausen.

Det meste af første halvleg var meget lige. Efter 24 minutter var stillingen stadig uafgjort, 15-15. Men så holdt NFH’erne otte minutters scoringspause i resten af første halvleg og de første par minutter af anden.

Det udnyttede hjemmeholdet til at bringe sig solidt foran med 21-15. Men bedst som man kunne frygte, at Ikast var på vej mod en storsejr, fik NFH fat igen. Et par Ikast-fejl og en brændt chance blev effektivt udnyttet af NFH, der scorede fire gange i træk og reducerede til 21-19.Ikast fik dog sidenhen genskabt en del af forspringet og var et par gange foran med fire mål.Men NFH’erne havde fået bedre fat i forsvaret, og langsomt kæmpede pigerne sig tilbage igen.

Midtvejs i anden halvleg førte Ikast kun med to mål, 21-19. NFH havde dog svært ved at nå helt op, og med mindre end fem minutter tilbage førte hjemmeholdet igen med fire mål, 31-27.