Kun en sejr tæller mod favoritterne

Efter lørdagens nederlag i den første DM-semifinale mod Team Esbjerg er kravet til NFH klart før aftenens returkamp hjemme i Spar Nord Arena:

Kun en sejr tæller, hvis drømmen om en plads i DM-finalen skal holdes i live.

Sejrens størrelse er underordnet, men NFH skal vinde, da det hold, som først opnår mindst tre point i semifinaleserien, går videre til finalen.

NFH viste i store dele af det første opgør i Esbjerg i lørdags, at vi godt kan bide skeer med favoritterne, men en scoringspause på mere end et kvarter fra slutningen af første til midten af anden halvleg blev afgørende for kampens udfald.

Cheftræner Jakob Larsen er dog optimist før aftenens hjemmekamp.

– Jeg synes, at vi forsvarsmæssigt rammer nogle gode ting i forhold til duellerne. Og kan vi holde Henny Reistad mest muligt ude af kampen, er vi nået langt, siger Jakob Larsen.

– Men de er stadig favoritter, for de har så mange andre kvaliteter, tilføjer han.

I offensiven har han givet sine spillere “lektier for” i form af videomateriale, der skal hjælpe dem med at analysere, hvordan man scorer på Esbjergs målvogter Anna Kristensen, der havde lidt  for mange redninger i den første kamp.

Alt i alt mener Jakob Larsen dog, at der er god grund til at tage ja-hatten på i aften.

Tror du også, at vores piger kan slå favoritterne og fremtvinge en tredje og afgørende semifinale?

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! DET ER SEKS ÅR SIDEN, VI SIDST VAR SÅ TÆT PÅ AT SPILLE OS I DM-FINALEN – OG DENGANG LYKKEDES DET!

NU KAN VI GØRE DET IGEN. MEN DET KRÆVER, AT I STØTTER HOLDET MAKSIMALT FRA START TIL SLUT, UANSET HVAD DER SKER!

ER I KLAR TIL DET?! KOM SÅ! VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!