Tålmodighed og kvalitet er nøgleord mod Odense

Det er en af sæsonens større opgaver, der venter NFH i aftenens kamp i Kvindeligaen hjemme i Spar Nord BOXEN.

Dagens modstander er sidste sæsons vicemestre fra Odense Håndbold, som også har lagt sig i spidsen af ligaen i denne sæson med foreløbig tre sejre i tre kampe.

Begge hold har skiftet meget ud i truppen op til denne sæson, men de mødtes i en træningskamp for en måneds tid siden, og her lærte NFH-cheftræner Jakob Larsen et par vigtige ting i den kamp, som kan blive afgørende i dag, hvis NFH skal stoppe fynboernes ubesejrede stime.

– Vi fandt ud af, at vi skal løbe ordentligt hjem, for ellers scorer de et hav af kontramål. Og sjuskede langskud går ikke ind, så vi skal have kvalitet i vores afslutninger og sørge for at bearbejde deres forsvar ordentligt.

– Men hvis vi kommer til kvalificerede afslutninger, kan vi bedre nå hjem og stå rigtigt i forsvaret. 

– Og i det etablerede forsvar har vi ligeså meget fysik som deres angreb, så det er vigtigt, at vi spiller med tålmodighed i angrebet, og at der er kvalitet i vores afslutninger, siger Jakob Larsen.

Selvom der stadig er udsving, fordi holdet ikke er fuldstændig sammenspillet endnu, så mener cheftræneren, at holdet er blevet bedre på en række punkter på det seneste.

– Især fysisk og i vores angrebsstruktur er vi blevet bedre, end vi har været længe. Vi har også mange dygtige forsvarsspillere, fremhæver han.

Og så er der jo lige publikum … Ja, dig der selvfølgelig har købt billet til dagens kamp for at støtte NFH-pigerne til sejr. 

Du og alle de andre NFH-supportere og tilhængere i Spar Nord BOXEN er også super vigtige. Så støt nu pigerne, så de rigtig kan høre det.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! VI SKAL FYLDE BOXEN MED OPBAKNING TIL NFH. 

I GJORDE DET MOD SKANDERBORG, OG NU GØR VI DET IGEN!

FOR SELVOM VI HAR FÅET ET RIGTIGT SÆDE AT SIDDE PÅ, SKAL VI STADIG OP AT STÅ FOR NFH!

NFH spiller onsdag klokken 20, hvor vicemestrene Odense Håndbold kommer på besøg i Spar Nord BOXEN. – KØB DIN BILLET HER