Svær kamp i vente i Ikast

Det er en af sæsonens på papirets sværeste opgaver, der venter NFH, når spillerne i aften løber på banen i Kvindeligaen til udekampen mod Ikast Håndbold.

Midtjyderne indtager aktuelt andenpladsen i ligaen og har derudover leveret adskillige store resultater i Champions League og fremstår aktuelt som et af de bedste hold i Europa.

Men alt kan ske i håndbold, og NFH vil med en sejr i aften ikke blot skabe en overraskelse, men også komme tæt på endegyldigt at sikre den fjerdeplads, som giver point med over i slutspillet.

NFH har dog på det seneste været ramt af både sygdom og skader i truppen, så cheftræner Jakob Larsen må formentlig blande kortene lidt anderledes end normalt i aften, ligesom det var tilfældet i weekendens European League-opgør mod Podravka Vegeta.

Hjemmeholdet er altså favoritter, men NFH har efterhånden gjort det til en vane at spille tætte og spændende kampe, som først afgøres til allersidst – og som regel med NFH som vindere.
Det kræver dog, at både forsvaret og målvogterne spiller op til deres bedste, og at angrebene bliver afviklet med stor skarphed, hvis vi skal vinde i Ikast. 

Men intet er umuligt – det så vi senest, da NFH var bagud med fem mål 10 minutter før tid i Viborg for nylig og alligevel endte med at vinde. 

Der er kampstart i Ikast klokken 18.30.

KOM SÅ PUBLIKUM! DET BLIVER SVÆRT I AFTEN, MEN MED JERES MASSIVE OPBAKNING FRA START TIL SLUT ER ALT MULIGT. VI VED, I HAR DET I JER! KOM SÅ! VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!