Storsejr i Charlotte Mikkelsens comeback

NFH-spillerne var i hopla, da oprykkerne fra Bjerringbro FH onsdag aften var på besøg i Spar Nord BOXEN til den sidste hjemmekamp i Kvindeligaens grundspil.

Og de gulblusede gav ikke ved dørene. NFH vandt en sikker sejr på 33-19 efter 17-9 ved pausen. 
Kampen havde ingen betydning for stillingen, idet NFH på forhånd var sikre på at slutte som nummer fire i grundspillet, mens Bjerringbro var sikre på at slutte som nummer 13 og næstsidst.

Det var med andre ord en kamp, hvor begge hold kunne spille frit, og det gjorde NFH i dén grad. Den berømte håndbremse blev sluppet i samme øjeblik, kampen blev fløjtet i gang, og NFH tog teten lige med det samme.

Bjerringbro var med til stillingen 1-1 efter tre minutter, men derfra stod der NFH på langt det meste. I løbet af fem minutter havde NFH bragt sig foran med hele 7-1.

Et godt forsvar og flotte redninger af Catharina Fiskerstrand Broch i NFH-målet blev kynisk udnyttet til kontrascoringer i den modsatte ende, hvor effektiviteten i afslutningerne var høj.

NFH kom også foran med 9-2, og efter 18 minutters spil skete det så: Charlotte Mikkelsen gjorde comeback efter sin alvorlige knæskade, som har holdt hende ude i mere end et år.
Og publikum havde ikke nået at juble færdig over hendes comeback, før hun få sekunder senere bankede bolden i nettet til 12-6 og udløste et endnu større jubelbrøl fra de godt 1500 tilskuere. Men det stoppede ikke der, for to minutter senere scorede Charlott igen: 13-6. Sikke en entré!

NFH havde kampen igennem godt styr på modstanderne i begge ender af banen. Cecilie Greve fik en friaften i målet. I stedet stod Catharina Fiskerstrand Broch de første knapt tre kvarter, og det gjorde hun fantastisk. 12 redninger på 24 forsøg og dermed en redningsprocent på 50!
Og Line Haupt Christiansen, som fik det sidste kvarters tid, stod også en glimrende kamp og blev noteret for en redningsprocent på 30.

I den modsatte ende af banen var Lærke Nolsøe flyvende, da hun kom ind efter pausen. I løbet af 20 minutter scorede hun syv gange på syv forsøg og blev NFH’s topscorer.

Næstmest scorende blev fløjkollegaen Matilde Vestergaard, som lavede fem mål.

NFH’s sidste kamp i grundspillet er på onsdag på udebane mod København Håndbold.