Slaget om Østdanmark slutter grundspillet af

Kampene mod København Håndbold er noget af det tætteste, vi i NFH kommer på et lokalopgør i ligasammenhæng. Alene dét gør altid kampene til noget specielt, og derfor kan vi givetvis se frem til et opgør med masser af intensitet, når de to hold mødes i aften i Frederiksberghallen i sidste runde af grundspillet i Kvindeligaen.

I forhold til stillingen er der ikke noget på spil for NFH. Vi er som bekendt sikre på at slutte på fjerdepladsen. Men for hjemmeholdet er der masser på spil. 
København kan nemlig selv afgøre, om de vil i en slutspilspulje med Team Esbjerg og NFH eller en pulje med Ikast og Odense.

I øjeblikket ligger københavnerne på femtepladsen, der giver adgang til slutspilspuljen med Esbjerg og NFH, og uafgjort er nok til at sikre den placering.
Men hvis København taber til NFH, og Silkeborg-Voel samtidig besejrer de pointløse nedrykkere fra Ajax, bytter København og Silkeborg-Voel plads – og dermed også slutspilspulje.

NFH vandt det første møde med København lige efter nytår, da det blev 30-28 hjemme i Spar Nord BOXEN, så det er københavnerne, der har revanche til gode, og den vil de givetvis gøre meget for at få. 
Der bliver gang i den, når alle kampe i sidste runde fløjtes op klokken 19, og bagefter ved vi, hvem de to andre hold i Team Esbjerg og NFH’s pulje bliver.

HVAD SÅ PUBLIKUM?! ER I KLAR? UANSET OM I FØLGER MED DERHJEMME ELLER ER PÅ PLADS I HALLEN, SÅ HAR PIGERNE BRUG FOR JERES MASSIVE OPBAKNING HELE VEJEN! KOM SÅ! VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!