Sikker sejr sender NFH tæt på semifinale 

NFH kom påskelørdag et godt skridt nærmere DM-semifinalerne, da SønderjyskE blev besejret med 35-26 efter 17-13 ved pausen hjemme i Spar Nord BOXEN.

Dermed er NFH allerede efter to runder af slutspillet fem point foran både SønderjyskE og Silkeborg-Voel, som tidligere lørdag tabte til Team Esbjerg.
Og da NFH på grund af en bedre placering i grundspillet kan tillade sig at slutte á point med både Silkeborg-Voel og SønderjyskE og stadig være bedst, skal en af de to sidstnævnte hente seks point på NFH, hvis de skal overhale os. Der er otte point tilbage at spille om.

NFH havde godt styr på kampen stort set fra start til slut. SønderjyskE var kun foran en enkelt gang ved stillingen 1-2, og da Aimée von Pereira bragte NFH foran med 4-3 efter knap otte minutters spil, var NFH i front resten af kampen.

SønderjyskE kæmpede dog godt med de midler, de havde, og gæsternes syv mod seks-spil voldte i perioder NFH-forsvaret en del kvaler. Men det gjorde ikke så meget, da NFH’erne også scorede flittigt i den modsatte ende.

Dermed lå kampen længe og vippede med føringer på mellem tre og fem mål til NFH, og det var først i de sidste 10 minutter, at NFH for alvor trak fra – blandt andet i kraft af flere scoringer i tomt mål, da sønderjyderne havde taget målvogteren ud i angrebsspillet.

Her var blandt andre Aimée von Pereira i hopla. Hun scorede i det hele taget lystigt både på straffekast og i åbent spil og lavede ikke færre end 11 mål på 11 forsøg!
Mona Obaidli var også i hopla og blev næstmest scorede for NFH med seks mål på otte forsøg og leverede desuden fire målgivende afleveringer for øjnene af knap 1.800 tilskuere, der skabte en flot stemning i Spar Nord BOXEN.

Næste kamp for NFH er på onsdag, hvor modstanderen er 2. divisionsholdet BK Ydun på udebane i landspokalturneringen Santander Cup.