Sikker sejr i Ringkøbing

Engang var Ringkøbing et svært sted at spille for NFH, men nu har de gulblusede vundet to klare sejre i løbet af en måned. I slutningen af august blev det til en seksmålssejr i pokalturneringen Santander Cup, og onsdag aften vandt NFH så med otte mål, da de to hold mødtes i Kvindeligaen.

Sejrscifrene blev 27-35 efter 14-16 ved pausen i en kamp, hvor NFH på intet tidspunkt var bagud. De første 10 minutter var meget lige, men så scorede NFH tre gange i træk fra 6-6 til 6-9, og resten af første halvleg holdt pigerne hele tiden hjemmeholdet på to-tre måls afstand.

Ringkøbing kom bedst i gang efter pausen, og med to scoringer i træk bragte vestjyderne sig på omgangshøjde med NFH ved stillingen 16-16. Men så fik NFH’erne fat om kampen igen, og inden der var spillet 10 minutter af halvlegen var der skabt en solid føring på fem mål, 17-22. Det havde Ringkøbing ikke noget modsvar imod, og i de sidste 20 minutter øgede NFH støt og roligt føringen til 19-27, 21-30 og altså slutteligt 27-35.

Topscorere for NFH blev Moa Högdahl med seks mål og Tyra Axnér med fem scoringer i en kamp, hvor cheftræner Jakob Larsen ikke havde brug for at tage en eneste timeout.

Resultatet betyder, at NFH nu er rykket op i ligaens top 4. NFH har på fjerdepladsen dog samme antal point som både Silkeborg-Voel og Aarhus United på de næste pladser.

Næste kamp er på onsdag, 4. oktober, hvor Viborg HK kommer på besøg i Spar Nord BOXEN. KØB BILLET