Sikker sejr i Ringkøbing

NFH-pigerne rejste sig hurtigt efter weekendens skuffende nederlag til Sola HK i European League. Onsdag aften blev Ringkøbing, med den tidligere NFH’er Leonora Demaj på holdet, besejret sikkert med 28-33 på udebane i Kvindeligaen efter en føring på 13-16 til NFH ved pausen.

NFH har flere gange tidligere haft det særdeles vanskeligt i Ringkøbing, og aftenens opgør begyndte også meget lige og endda med et par to-måls føringer til hjemmeholdet i kampens indledning. Men fra stillingen 7-5 knapt midtvejs i første halvleg tog NFH styringen i opgøret, og med fem scoringer i træk vendte pigerne kampens forløb til en føring på 7-10.

Det forspring indhentede Ringkøbing ikke igen, selvom de var tæt på ved stillingen 11-12. Men NFH’erne bevarede roen, og med tre scoringer i træk til 11-15 var det solide forspring genetableret.

Efter pausen fortsatte NFH’erne de gode takter. Pauseføringen på 13-16 blev udbygget til 14-21, inden der var spillet fem minutter. Og selvom der sneg sig nogle tekniske fejl ind fra begge hold i løbet af halvlegen, ændrede det ikke ved, at NFH var i kontrol og i sidste ende kunne køre en sikker sejr hjem.

Opgøret bød også på andre positive elementer. Målvogter Cecilie Greve bidrog til sejren med 10 redninger, stregspiller Sofie Bardrum fik comeback igen ovenpå den knæskade, hun pådrog sig i efteråret. Og Bardrum markerede sig flot med tre scoringer på tre forsøg.

Topscorere for NFH blev Elma Halilcevic med syv mål og Alberte Kielstrup med fem mål.
Med sejren generobrede NFH fjerdepladsen i Kvindeligaen fra København Håndbold, som tabte hjemme til topholdet Odense. NFH er tilmed blot et enkelt point efter Team Esbjerg på tredjepladsen.

Næste opgave for de gulblusede er det ultravigtige møde med kroatiske Podravka Vegeta i European League. Den kamp spilles i Arena Næstved på søndag klokken 14, og her har pigerne brug for masser af opbakning, hvis drømmen om avancement fra gruppespillet skal leve videre.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen