Sidste hjemmekamp i grundspillet

Grundspillet i Kvindeligaen nærmer sig afslutningen, og i aften spiller vi den sidste hjemmekamp, inden slutspillet begynder.

Modstanderen er oprykkerne fra Bjerringbro FH, og selvom der stadig resterer to runder af grundspillet, har ingen af de to hold særligt meget på spil.

NFH er sikre på at slutte på fjerdepladsen, og Bjerringbro er sikre på at slutte som nummer 13 og næstsidst.

Men selvom der altså ikke er afgørende point på spil, så er der altid noget at spille for, når man trækker den gule trøje over hovedet, understreger cheftræner Jakob Larsen.

– Der er noget ære og prestige på spil, og samtidig vil vi gerne bidrage til et godt øjebliksbillede og få så mange point som muligt.

Selvom aftenens gæster altså slutter sæsonen på næstsidstepladsen og dermed skal spille nedrykningsspil, så forventer Jakob Larsen ikke, at det bliver en let kamp.

Bjerringbro råder både over hele ligaens topscorer Line Gyldenløve og nummer fem på assist-listen, Line Frandsen.

– Vi havde en del problemer med deres syv mod seks-spil sidst, vi mødte dem. Det må vi ikke få igen, siger Jakob Larsen.

Cheftræneren forventer også at bruge kampen til at give lidt pause i perioder til nogle af de spillere, der har spillet meget på det seneste.

Og så åbner han for et længe ventet comeback: 

Der er nemlig udsigt til, at Charlotte Mikkelsen, som har siddet ude hele sæsonen på grund af en alvorlig knæskade, nu er klar til at få sine første minutter på højre fløj.

Begge hold kan altså spille frit i aften, og det har Jakob Larsen det fint med.

– Det er rart engang imellem at have nogle kampe, hvor vi kan spille uden pres og for at dygtiggøre os. Det glæder vi os til.

KOM SÅ PUBLIKUM! I HJALP OS GODT I SØNDAGS IMOD AARHUS UNITED. KAN I GØRE DET IGEN I AFTEN? SELVFØLGELIG KAN I DET! STØT PIGERNE HELE VEJEN!

KOM SÅ! VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!