Sæsonpremiere: Vi vil overraske i Esbjerg 

Det er lidt af en mundfuld, der venter NFH i aften i sæsonpremieren i Kvindeligaen. 

Modstanderen er nemlig ingen ringere end de forsvarende mestre fra Team Esbjerg på udebane i den allerførste kamp!

Et Esbjerg-mandskab med tårnhøje ambitioner både i den hjemlige liga og i Champions League.

Men også et Esbjerg-mandskab, som skal klare det næste lange stykke tid uden en af holdets helt store profiler, Mette Tranborg, som pådrog sig en alvorlig knæskade for nylig .

NFH stiller som bekendt med rigtig mange nye spillere, og Team Esbjerg på udebane er en voldsom opgave at lægge ud med.

Men Odense viste så sent som i onsdags i Super Cup-finalen, at vestjyderne kan besejres.

Og cheftræner Jakob Larsen ser da også muligheder for NFH i aftenens kamp.

– Som Esbjerg spillede i onsdags, giver det os en tro på, at vi kan slå dem. Omvendt kan der også komme en trods-reaktion fra dem i aften, og det vil være træls, siger Jakob Larsen.

Han har set gode takter fra sit hold både til træning og i pokalsejren over Ringkøbing for nylig, og han mener, at NFH-holdet i denne sæson står stærkere både i forsvar og angreb.

– Fysisk bør vi kunne modstå mere i defensiven, og det vil også give noget mere ro i offensiven. 

– Samtidig har vi fået flere kompetencer i angrebsspillet, hvor vi kan komme med noget nyt i forhold til tidligere blandt andre fra Moa Högdahl og Mona Obaidli. Jeg synes, at vi har mange strenge at spille på, siger Jakob Larsen.

Han noterer sig, at Team Esbjerg mangler Mette Tranborg – men også den norske stregspiller Vilde Mortensen Ingstad, som har forladt klubben og er blevet erstattet af den tidligere NFH’er Rikke Iversen.

– Vilde og Tranborg var toneangivende for Esbjerg i begge ender af banen i sidste sæson, så det vil betyde noget for dem, at de ikke er der, og det skal vi forsøge at udnytte, siger Jakob Larsen.

Om det lykkes, finder vi ud af i aften. Der er kampstart klokken 20.00, og hvis man ikke tager turen til Vestjylland, kan kampen ses direkte på TV2 Play.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! ER I KLAR. DET ER NU, VI FOR ALVOR GÅR I GANG IGEN! KOM SÅ ALLE SAMMEN. VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!