SÅ ER SÆSONEN I GANG: KLAR TIL KVARTFINALE!

NFH levede op til favoritværdigheden, da det nye hold fredag aften spillede sig videre til kvartfinalerne i landspokalturneringen Santander Cup med en klar sejr i ottendedelsfinalen på 25-31 på udebane over Ringkøbing Håndbold – godt bakket op af en række medrejsende supportere.

De to hold begyndte en smule nervøst, og de mange nye NFH’ere skulle lige finde hinanden. Derfor blev der især i det første kvarter lavet en del fejl af begge hold.

Første halvleg var meget lige. Ringkøbing førte flere gange med et par mål, men NFH holdt hele tiden hjemmeholdet i kort snor.

Og med to mål i det sidste minut inden pausen sørgede hjemvendte Ayaka Ikehara for, at 14-12 til Ringkøbing blev forvandlet til uafgjort 14-14 ved pausen.

Anden halvleg begyndte også helt lige, men midtvejs i halvlegen lykkedes det NFH at score fire gange i træk, og det skulle siden vise sig, at det reelt afgjorde kampen.

NFH gik fra uafgjort 18-18 til en føring på 18-22, og så var toget kørt for Ringkøbing. I slutminutterne lykkedes det endda at udbygge føringen med et par mål.

Nu venter vi så i spænding på at se, hvem NFH trækker i kvartfinalen, som er sidste hurdle inden det attraktive Final 4-stævne.

Topscorere for de gulblusede i Ringkøbing blev Moa Högdahl med seks mål og Tyra Axnér med fem, mens målvogter Catharina Fiskerstrand Broch blev noteret for 16 redninger i den modsatte ende af banen.

Foto: Knud Flemming Larsen