PRESSEMEDDELESE

Jakob Larsen afslutter samarbejdet med NFH pr. 30.06.2025

NFH annoncerer i dag, at cheftræner Jakob Larsen vil fratræde sin stilling ved næste sæsons afslutning 2024-25, hvilket markerer afslutningen på en bemærkelsesværdig æra for klubben. Jakob Larsen, der oprindeligt kom til NFH i 2017 fra GOG, vil have tilbragt otte sæsoner i NFH.

Gennem sin tid i NFH har Jakob Larsen opnået betydelige resultater, herunder en guldmedalje og to sølvmedaljer i Santander Cuppen (pokalturneringen), samt en flot sølvmedalje i Europa League sidste år. Disse sejre viser tydeligt hans lederskab og taktiske kunnen på håndboldbanen.


Jakob Larsen har udnyttet en klausul i sin kontrakt, der tillader ham at stoppe pr. 30. juni 2025. Denne beslutning er truffet i samråd med klubledelsen, og begge parter ser positivt på en stærk afslutning af samarbejdet.

”Et dejligt kapitel i mit trænerliv nærmer sig sin afslutning.

NFH-familien har på alle parametre været berigende for mig og jeg vil med stolthed se tilbage på alle de store oplevelser vi har haft sammen” fortæller Jakob Larsen.

Tiden er moden til nye eventyr. Men først og fremmest vil jeg i de kommende uger se frem til at spille om medaljerne og glæde mig over at jeg også i næste sæson får fornøjelsen af at træne en flok dygtige håndboldkvinder i NFH.” Slutter Jakob Larsen

Klubbens formand, John Brædder, udtrykker stor taknemmelighed for Jakobs bidrag: “Jakob er en historisk træner i NFH, og med sine flotte resultater har vi meget at takke ham for. Vi er glade for, at vi kan stoppe samarbejdet på toppen og ser frem til sæson 24-25 med ham.”

Med Jakobs afgang inkluderer det også en ændring i assistenttrænerpositionen, idet Kasper Jensen også vil forlade sin stilling sammen med Larsen. Denne beslutning understøtter strategien om at give den nye cheftræner frihed til at sammensætte sit eget hold.

“Vi drømmer om at spille Champions League, og vi ser frem til at duellere om medaljerne i de kommende semifinaler,” siger Brædder. “Når tiden kommer, skal Jakob nok få den hyldest han fortjener, men nu har vi fuld fokus på de kommende medaljekampe og næste sæson hvor Jakob og Kasper også står i spidsen for holdet.”

NFH ser frem til at fejre Jakob Larsens sidste sæson og bygger videre på de solide fundamenter han har lagt.

For yderligere oplysninger, kontakt:

John brædder

Jakob Larsen