Nykøbing Falster Håndboldklub forstærker truppen med tidligere Champions League vinder

Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) er stolte af at kunne præsentere en toårig kontrakt med den talentfulde målvogter Sofie Emma Rebecca Börjesson fra den norske topklub Vipers. Dette er en markant forstærkning for NFH i den kommende sæson, hvor klubben skal spille i Champions League.

En Stærk Profil med Internationale Meritter

Sofie Emma Rebecca Börjesson har haft en bemærkelsesværdig karriere hidtil. Hun kommer til NFH med en Champions League-titel, som hun vandt med Vipers i 2023. Derudover har Sofie tidligere stået i mål for den svenske klub Sävehof, hvor hun også gjorde sig bemærket med sine stærke præstationer. Sofie er en del af det svenske håndboldlandsholds bruttotrup.

Strategisk Forstærkning til Champions League 

NFH’s sportschef, Søren Jakobsen, udtaler: “Vi er utroligt glade for at kunne tilføje Sofie Börjesson til vores trup. Hendes erfaring fra topniveauet i både nationale og internationale turneringer vil være uvurderlig for os. Vi har store ambitioner for den kommende sæson, og med Sofie på holdet styrker vi vores muligheder for at levere på højeste niveau i Champions League.”

Cheftrænerens Perspektiv 

NFH’s cheftræner, Jakob Larsen, tilføjer: “At tilknytte Sofie holdet, med al den erfaring fra Champions League med Vipers, er et scoop for holdet. Hendes ro og rutine vil gavne os alle, når vi skal i gang med en ny og spændende sæson, hvor alle kapaciteter på og omkring holdet er vigtige.”

Sofie Emma Rebecca Börjesson om skiftet til NFH

“Jeg ser frem til at spille i NFH og til at møde fansene og holdet. Pigerne ser ud til at være en god gruppe, og jeg ser frem til at blive en del af dem. Jeg håber at kunne bidrage med lidt rutine og hjælpe os med at vinde kampe og titler. Jeg har fået et godt indtryk af klubben og vil gerne være med på rejsen mod at være et tophold i dansk håndbold.”

Tak til MSE og Sponsorgruppen “Champions League Klubben”

NFH’s direktør, Kenneth Sahlholdt, udtaler: “Vi er dybt taknemmelige for den uvurderlige støtte fra MSE og sponsorgruppen ‘Champions League Klubben’. Deres engagement og generøsitet har gjort det muligt for os at skrive kontrakt med en spiller af Sofie Emma Rebecca Börjessons kaliber.”

Nykøbing Falster Håndboldklub ser frem til en spændende sæson og håber, at fans og sponsorer vil støtte op om NFH holdet i jagten på succes i både den hjemlige liga og på den europæiske scene