NFH pressede Team Esbjerg i sidste slutspilskamp

NFH var onsdag aften godt på vej mod et flot resultat i den sidste og betydningsløse slutspilskamp på udebane mod Team Esbjerg. Ingen af holdene havde noget at spille for, og det kunne blandt andet ses ved, at hjemmeholdet sparede verdensstjernerne Nora Mørk og Henny Reistad.

Det gav NFH bedre chancer for at blive det første danske hold i denne sæson til at besejre vestjyderne, og efter en flot første halvleg lå der en overraskelse og lurede, da NFH gik til pause med en føring på 12-15.

Men efter pausen steppede hjemmeholdet op i forsvaret, og NFH fik svært ved at lave mål, og så blev 12-15 til 18-16 i løbet af otte minutter.
Team Esbjerg kom også foran 20-17, før det lykkedes NFH at kæmpe sig tilbage, og midtvejs i halvlegen var det helt lige, 20-20.
Men så holdt NFH en scoringspause på 10 minutter, og selvom det lykkedes at holde Team Esbjerg nede på tre mål i den periode, var forspringet desværre blevet for stort.

NFH kom ganske vist på 23-22, men nåede ikke helt op.
I stedet lukkede esbjergenserne opgøret til sidst med en scoring til 24-22.

NFH fik doseret spilletiden godt for spillerne og samtidig også testet et par taktiske ting, der måske kan blive nyttige i de kommende og langt vigtigere DM-semifinaler mod Odense.