Nederlag i Sønderjylland

Det blev ikke onsdag aften, at NFH sikrede sig en plads i DM-semifinalerne. På udebane mod SønderjyskE blev det til et nederlag på 28-27 efter, at NFH ellers førte med 12-15 ved pausen.

Men i anden halvleg sandede angrebsspillet i perioder til, og det udnyttede hjemmeholdet til at kæmpe sig tilbage og vinde.

Dermed mangler NFH fortsat et enkelt point i at sikre semifinalepladsen.

SønderjyskE begyndte kampen bedst og bragte sig foran med 7-3. Så tog cheftræner Jakob Larsen en timeout, og resten af første halvleg havde NFH momentum og endte med at gå til pause med en tremålsføring.

Men efter pausen havde NFH igen problemer med at score mål, og det endte med at blive udslagsgivende.

Topscorere for NFH blev Mona Obaidli med otte mål og Alberte Kielstrup med syv.

NFH spiller igen på tirsdag hjemme i Spar Nord BOXEN, hvor Silkeborg-Voel kommer på besøg.