Kæmpe NFH-comeback:Nu venter kampen om finalepladsen

Det var lige fra den ene yderlighed til den anden, da NFH og Odense onsdag aften tørnede sammen i den anden DM-semifinale i Spar Nord BOXEN: 
Efter 18-måls afklapsningen i den første semifinale i Odense i weekenden rejste NFH’erne sig onsdag aften i sjældent set grad, da returkampen på hjemmebane mod de fynske favoritter blev vundet med 33-29 efter 12-15 ved pausen.

Dermed har NFH fremtvunget en tredje og altafgørende semifinale på lørdag i Odense, og NFH er pludselig kun en enkelt sejr fra en plads i DM-finalerne!

Odense begyndte ellers onsdagens returkamp bedst. Gæsterne bragte sig foran med 0-3, og der gik mere end syv minutter, før NFH kom på måltavlen.

Men selvom der var udfordringer, så fungerede især forsvarsspillet bedre end i søndags i Odense. NFH fik reduceret til 4-5 efter 10 minutter, men midtvejs i første halvleg havde Odense genetableret et solidt forspring på fire mål, 5-9.

NFH blev dog ved at hænge på, og fynboernes forspring blev holdt nede på to-tre mål i de næste minutter.
Med tre minutter til pause reducerede Aimée von Pereira til 11-12, og det blev også 12-13, inden Odense scorede halvlegens sidste to mål og kunne gå til pause foran med 12-15.

NFH kom bedre med i starten af anden halvleg, men manglede stadig lige det sidste i at nå helt op. Det kom 10 minutter efter pausen, da Lærke Nolsøe udlignede til 19-19. Og da Caroline Aar minuttet efter bragte NFH foran med 20-19, var taget i Spar Nord BOXEN ved at lette.

NFH havde fået momentum og spillede flot håndbold, og spillerne blev båret frem af den enorme opbakning fra hovedparten af de godt 2.000 tilskuere. En opbakning, der gav dem vinger.

I det sidste kvarter trak NFH for alvor fra. 22-21 blev til 25-21, 28-23 og 30-24, inden gæsterne fik pyntet lidt på resultatet til sidst. Men sejren var aldrig i fare i slutfasen, og så kunne jublen for alvor bryde løs, da kampen blev fløjtet af.

Topscorere for NFH blev Mona Obaidli med syv mål, fulgt af Lærke Nolsøe og Alberte Kielstrup, der scorede seks gange hver. Og i målet leverede Cecilie Greve 10 redninger, som også fik afgørende betydning for udfaldet.

Den tredje og afgørende semifinale spilles i Odense på lørdag klokken 14.