Ikast har løftet sig


Det er lidt af en opgave, NFH-pigerne står overfor i aften klokken 19 i Spar Nord BOXEN. Dagens modstander er sidste sæsons DM-bronzevindere og vindere af EHF European League (begge dele efter sejre over NFH) fra Ikast.

Midtjyderne har også fået en imponerende start på denne sæson med blot ét nederlag i Kvindeligaen og flotte sejre over flere af Europas bedste hold i Champions League.

Holdet har ligesom NFH skiftet en smule ud i truppen i sommerpausen og har blandt andre hentet stregspilleren Maria Lykkegaard i København og den tjekkiske playmaker Marketa Jerabkova. Og sidstnævnte har ifølge cheftræner Jakob Larsen gjort en enorm forskel. – Der er ingen tvivl om, at hun har løftet et i forvejen godt hold. Hun er en international klassespiller, som er vant til at vinde meget. Og hun har været med til at ændre kulturen og spillet på holdet og givet dem mere ro, mener Jakob Larsen.

Og hvad skal vi så gøre for at slå dem? – Angrebsmæssigt har vi generelt vist fine takter, og det skal vi fortsætte med. – Forsvarsmæssigt skal vi finde en balance mellem ikke at være for passive, men heller ikke blive for vilde, for de har været ekstremt effektive i deres angrebsspil, og det skal vi stoppe, lyder det fra Jakob Larsen.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! ER I KLAR TIL AT STØTTE PIGERNE 100 PROCENT HELE VEJEN? INTET ER UMULIGT, HELLER IKKE AT SLÅ IKAST! KOM SÅ! VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!

KØB BILLET HER