En lille chance er stadig en chance 

Det kan måske ligne en “mission impossible”, når NFH tirsdag aften skal forsøge at revanchere forrige uges nederlag i pokalfinalen mod Team Esbjerg.

Men selvom gæsternes stjernebesatte hold er klare favoritter, når de to hold mødes i Spar Nord BOXEN, så er der ikke noget, der er afgjort på forhånd, og en lille chance er stadig en chance.

NFH har flere gange tidligere vist, at vi kan besejre vestjyderne, når de kommer til Falster.

Cheftræner Jakob Larsen erkender dog, at det bliver særdeles svært at tage point fra Kvindeligaens suveræne førerhold, selvom han og spillerne vil gøre alt for at skabe overraskelsen og gøre “mission impossible” til “mission possible” for de gulblusede.

– De har så mange kompetencer, men vi skal forsøge os igen, og vi vil jo gerne tættere på de bedste hold i Danmark, siger Jakob Larsen.

Hvis det skal lykkes at skabe overraskelsen i aften, skal NFH’erne blandt andet lykkes med at stække Henny Reistad.

– Kan vi holde Reistad nede, er vi nået langt. Så vi skal prøve forskellige måder at bremse hende på. Og så skal vi ikke have overdreven respekt for de andre spillere og tro på, at vi kan håndtere dem selv 

– Derudover skal vi finde nogle varianter i angrebsspillet, der giver os bedre skudchancer, og vi skal være gode til at løbe retur. 

– De har været gode til at straffe os i vores returløb de seneste kampe, så det element skal vi have bedre styr på, siger Jakob Larsen. 

Sidst, men ikke mindst, så skal stemningen i Spar Nord BOXEN helt op at ringe, og det skal DU være med til at sørge for.

Der er kampstart klokken 20.00.

KOM SÅ, DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! STØT PIGERNE MAKSIMALT HELE KAMPEN. VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!

NFH spiller 9. januar klokken 20, hvor Team Esbjerg besøger Spar Nord BOXEN. – KØB DIN BILLET HER