BOXEN skal åbnes med et brag af en håndboldfest

Nu sker det endelig! I aften klokken 19 indvier NFH’s ligapiger den spritnye Spar Nord BOXEN i Nykøbing med den første officielle hjemmekamp.

Alle sejl er sat for at skabe et brag af en håndboldfest, men aftenens modstander kommer fra en by, hvor de også ved, hvordan man skaber en Smukfest.

Favoritværdigheden ligger hos NFH, men man skal ikke undervurdere Skanderborg, der indledte sæsonen med at skabe en gevaldig overraskelse, da de slog København Håndbold.

Og selvom NFH spiller på hjemmebane, så er hallen næsten ligeså ny og ukendt for NFH’erne, som den er for Skanderborg-spillerne.

– Jeg er rigtig glad for, at vi har prøvet at spille en træningskamp i den nye hal.

– Og spillerne har også været inde at se hallen igen i denne uge og prøvet at sidde i deres nye omklædningsrum, så det hele ikke er nyt for dem i aften.

– Der er selvfølgelig nogle ekstra sommerfugle i maven, men jeg tror, at vi kan bruge det positivt, siger cheftræner Jakob Larsen.

– Det er startskuddet på en ny æra i NFH-historien, tilføjer han.

Men Jakob Larsen erkender også, at det mentale kan blive en stor udfordring, fordi det er en speciel kamp og alle er spændte og gerne vil gøre det så godt som muligt. 

Omvendt kommer Skanderborg som underdogs med masser af selvtillid efter sejren over København.

– Faremomentet er det mentale. Jeg håber, at vi bare kan gå ind i “zonen” og fokusere fuldt ud på kampen. 

– Det skal vi kunne uanset rammerne, men jeg føler også, at vi har et hold, som er dygtige nok til det, lyder det fra Jakob Larsen.

På det rent taktiske plan skal NFH’erne være forberedt på en modstander med masser af unge talenter og enkelte mere rutinerede kræfter, som gerne vil spille hurtigt og har nogle dygtige duelspillere, der er gode til at gå på kant af forsvaret.

Angrebsmæssigt handler det for NFH om at være skarp på den struktur, der er skabt og om at turde gå på mål og evne at omsætte chancerne til scoringer, forklarer Jakob Larsen.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! VELKOMMEN I VORES FLOTTE NYE ARENA! SOM I VED, ER DER NU RIGTIGE SÆDER TIL LANGT DE FLESTE AF JER.

MEN SELVOM I HAR FÅET RIGTIGE SÆDER, SÅ SKAL VI STADIG OP AT STÅ FOR NFH!