BOXEN kan blive nøglen til sejr

Ovenpå en længere landsholdspause genoptager NFH i aften slutspillet i Kvindeligaen med lidt af et brag: 
Ubesejrede Team Esbjerg kommer nemlig på besøg til topopgør i Slutspilspulje 1.

Vinderen af kampen kan potentielt spille sig i DM-semifinalen allerede i aften, selvom vi kun er halvvejs gennem slutspillet.

Vestjyderne, med de norske verdensstjerner Henny Reistad og Nora Mørk og masser af andre landsholdsspillere, er naturligvis favoritter.
Men NFH har flere gange tidligere vist, at vi kan besejre Team Esbjerg i Nykøbing. Og da de to hold mødtes i Spar Nord BOXEN kort efter nytår, var NFH ekstremt tæt på at snuppe sejren.

Erfaringerne fra den kamp er noget, som NFH’erne vil forsøge at drage fordel af i aften.

– Vi vil forsøge at kopiere meget af det fra sidste gang, hvor vi afsluttede godt, lavede gode gennembrud og havde fine redninger, siger NFH-cheftræner Jakob Larsen.

Men han peger også på en anden faktor, som kan blive en væsentlig fordel for NFH: Spar Nord BOXEN – eller rettere publikum i BOXEN.

Meget tyder nemlig på, at hallen for første gang siden indvielsen bliver tæt på helt fyldt, og den opbakning, som publikum kan give, kan måske løfte NFH’erne til et ekstra højt niveau.

– Vi glæder os til at se en hal med masser af mennesker. Det bliver godt. 
– Det har løftet det hele til nye højder, at vi har fået en ny og større hal, og kampen i aften skal gerne være startskuddet til mange flere kampe med fyldt hal, siger Jakob Larsen.

– Team Esbjerg er favoritter, fordi de er rigtig dygtige og endnu ikke har tabt til et andet dansk hold i denne sæson. Men vi tror på, at vi kan drille dem hjemme i egen hule, siger Jakob Larsen.

NFH må i aften undvære Rosa Skovlund Schmidt og Catharina Fiskerstrand Broch, der sidder ude med skader.
Til gengæld ventes Ayaka Ikehara, der har siddet udenfor i en længere periode, at være klar til comeback, og det samme er Tyra Axnér, der også har været skadet.

Der er kampstart i Spar Nord BOXEN klokken 18.30, men kom gerne i god tid, for vi bliver mange i aften.

KOM SÅ PUBLIKUM! ER I KLAR TIL AT GIVE DEN FULD GAS OG STØTTE PIGERNE 110 PROCENT HELE VEJEN UANSET HVAD?
JERES OPBAKNING BETYDER ALT!  KOM SÅ! VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!