Vigtigt slutspilsslag i Odense

Der venter endnu et vigtigt slag, når NFH-pigerne i aften skal forsøge at fortsætte den gode start på slutspillet med endnu en stor præstation på udebane mod Odense.

Fynboerne er det meste af sæsonen gået fra sejr til sejr, men på det seneste er der kommet grus i maskineriet med nederlag til Viborg i den sidste kamp i grundspillet, exit fra Champions League og nederlag til Aarhus United i den første runde i slutspillet.

NFH er omvendt gået fra sejr til sejr de seneste par måneder og rider på en bølge, som meget gerne skal fortsætte i aften.

Men det bliver en svær opgave. Odense tørster efter en sejr, og selvom holdet har været ramt af skader på det seneste, vil de helt sikkert gøre alt for at holde sig til i kampen om semifinalepladserne i den meget tætte pulje.

Viborg besejrede Aarhus United klart i deres opgør i går, og det betyder, at NFH med en sejr i aften vil kunne bringe sig alene i front i slutspilspulje 2.
Men NFH har endnu ikke besejret Odense i denne sæson, så det vil kræve endnu en toppræstation af hele holdet, hvis de to points skal med hjem til Falster.

Der er kampstart klokken 20, og kampen kan følges direkte både på TV2 Sport og i Radio SydhavsØerne.

ER DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM KLAR TIL AT GIVE PIGERNE DANMARKS BEDSTE OPBAKNING HJEMME FRA STUERNE?

SELVFØLGELIG ER I DET! KOM SÅ, OP AT STÅ I SOFAEN FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen