Vigtig sejr til NFH i Randers

NFH er fortsat med i kampen om en plads i semifinalerne i HTH Go Ligaen. Tirsdag aften blev det til en ultravigtig sejr på udebane over Randers HK på 25-27 efter 12-15 til NFH ved pausen.

Dermed er der lagt op til et brag af en kamp om andenpladsen  i slutspilspulje 1, når Team Esbjerg kommer på besøg i POWER Arena på næste torsdag – den 19. april – klokken 20.30. Vestjyderne er p.t. ét point foran NFH i stillingen, så med en sejr kan NFH spille sig op på den semifinalegivende andenplads inden sidste runde, mens en sejr til gæsterne definitivt vil sende ebjergenserne i semifianlen.
Har du ikke allerede købt billet til kampen, så skynd dig ind på NFHs hjemmeside og få det gjort.

NFH havde i bund og grund godt styr på Randers i aftenens kamp. Hjemmeholdet var aldrig foran, men tilskuerne, heriblandt naturligvis en pæn flok NFH-supportere og -fans, fik alligevel spænding for pengene, for NFH formåede omvendt ikke at slå det afgørende hul, før til allersidst, da Sofie Olsen sendte bolden i kassen til slutresultatet 25-27. Det var iøvrigt hendes fjerde scoring på lige så mange forsøg.

En stor del af æren for NFHs vigtige sejr må dog tilskrives Johanna Westberg, som på sin tidligere hjemmebane i Arena Randers blev noteret for ikke færre end 13 mål (!) – altså næsten halvdelen af alle NFHs mål i kampen – fem af de 13 mål var på straffekast.
Men også Cecilie Greve i målet gjorde det godt med 14 redninger og en redningsprocent på knapt 36 – og læg dertil også en scoring fra keeperen.

De gulblusede fik en god start på kampen og bragte sig hurtigt foran med 1-4, og der gik mere end ni minutter, før Randers scorede deres andet mål. Hjemmeholdet fik dog kæmpet sig tilbage til 5-5, og derfra var kampen tæt frem til, at NFH igen fik slået et lille hul, da Johanna Westberg omsatte et straffekast til en 8-11 føring.

Derfra lå føringen og vekslede mellem to og fire mål, til der manglede knapt 10 minutter. Så fik Randers med to scoringer i træk udlignet til 22-22. Spændingen holdt næsten helt til slutfløjtet, men NFH’erne holdt hovederne kolde og kunne til sidst juble sammen med de medrejsende tilhængere og pakke to vigtige points ned i tasken.

Topscorere for NFH blev udover Johanna Westberg og Sofie Olsen denne aften Kristina “Mulle” Kristiansen og dagens fødselar Sarah Iversen. De scorede ligesom Sofie fire gange hver.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen