Nykøbing Falster
Håndboldklub

Vigtig sejr til NFH i Randers

Indlæg fra d. 10. april 2018


NFH er fortsat med i kampen om en plads i semifinalerne i HTH Go Ligaen. Tirsdag aften blev det til en ultravigtig sejr på udebane over Randers HK på 25-27 efter 12-15 til NFH ved pausen.

Dermed er der lagt op til et brag af en kamp om andenpladsen  i slutspilspulje 1, når Team Esbjerg kommer på besøg i POWER Arena på næste torsdag – den 19. april – klokken 20.30. Vestjyderne er p.t. ét point foran NFH i stillingen, så med en sejr kan NFH spille sig op på den semifinalegivende andenplads inden sidste runde, mens en sejr til gæsterne definitivt vil sende ebjergenserne i semifianlen.
Har du ikke allerede købt billet til kampen, så skynd dig ind på NFHs hjemmeside og få det gjort.

NFH havde i bund og grund godt styr på Randers i aftenens kamp. Hjemmeholdet var aldrig foran, men tilskuerne, heriblandt naturligvis en pæn flok NFH-supportere og -fans, fik alligevel spænding for pengene, for NFH formåede omvendt ikke at slå det afgørende hul, før til allersidst, da Sofie Olsen sendte bolden i kassen til slutresultatet 25-27. Det var iøvrigt hendes fjerde scoring på lige så mange forsøg.

En stor del af æren for NFHs vigtige sejr må dog tilskrives Johanna Westberg, som på sin tidligere hjemmebane i Arena Randers blev noteret for ikke færre end 13 mål (!) – altså næsten halvdelen af alle NFHs mål i kampen – fem af de 13 mål var på straffekast.
Men også Cecilie Greve i målet gjorde det godt med 14 redninger og en redningsprocent på knapt 36 – og læg dertil også en scoring fra keeperen.

De gulblusede fik en god start på kampen og bragte sig hurtigt foran med 1-4, og der gik mere end ni minutter, før Randers scorede deres andet mål. Hjemmeholdet fik dog kæmpet sig tilbage til 5-5, og derfra var kampen tæt frem til, at NFH igen fik slået et lille hul, da Johanna Westberg omsatte et straffekast til en 8-11 føring.

Derfra lå føringen og vekslede mellem to og fire mål, til der manglede knapt 10 minutter. Så fik Randers med to scoringer i træk udlignet til 22-22. Spændingen holdt næsten helt til slutfløjtet, men NFH’erne holdt hovederne kolde og kunne til sidst juble sammen med de medrejsende tilhængere og pakke to vigtige points ned i tasken.

Topscorere for NFH blev udover Johanna Westberg og Sofie Olsen denne aften Kristina “Mulle” Kristiansen og dagens fødselar Sarah Iversen. De scorede ligesom Sofie fire gange hver.

Simple Share Buttons