Vigtig kamp mod velkendt modstander

NFH kan sent i eftermiddag tage et stort og vigtigt skridt i bestræbelserne på at sikre sig en plads i slutspillet i Bambusa Kvindeligaen.

Det sker, når holdet på udebane møder Ajax København i Valbyhallen. De to hold kender hinanden særdeles godt og har udover de almindelige turneringskampe også spillet flere træningskampe mod hinanden de senere år, ligesom flere af spillerne på de to hold har en fortid hos dagens modstander.

Ajax ligger aktuelt på niendepladsen i ligaen og dermed lige akkurat udenfor de otte slutspilspladser. NFH, som ligger nummer syv med fem points ned til københavnerne, kan altså med en sejr i eftermiddag tage et stort og vigtigt skridt i retning mod at sikre sig en plads i det fine selskab lidt senere på sæsonen.

NFH har traditionelt et udmærket tag på Ajax, men på hjemmebane bider de ofte godt fra sig. Denne gang er hjemmebanen ganske vist flyttet fra Bavnehøj Arena til Valbyhallen på grund af renovering.

NFH trænger til at komme tilbage på sejrssporet efter de to nederlag til Ringkøbing og Herning-Ikast og det uafgjorte opgør i Randers, hvor sejren glippede i sidste sekund. Ajax har på det seneste tabt klart til Team Esbjerg og Herning-Ikast, men også besejret Randers og spillet uafgjort mod Holstebro. Da vi mødte dem i efteråret hjemme i LÅNLET Arena, blev det til en NFH-sejr på 34-26.

Om pigerne kan gentage succesen i dag, ved vi meget mere om først på aftenen. Der er kampstart ved 16.30-16.45-tiden.

UANSET OM DU HEPPER MED DERHJEMME ELLER I HALLEN, SÅ GØR DET, SÅ PIGERNE KAN MÆRKE STØTTEN! KOM SÅ ALLE SAMMEN! VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen