Vigtig kamp i jagten på succes i Europa

Efter det knebne nederlag til Debrechen i den første runde af gruppespillet i European League venter der et vigtigt opgør for NFH-pigerne i eftermiddag i Arena Næstved mod Sola HK fra Norge.
Nordmændene vandt deres første kamp i gruppespillet over Podravka fra Kroatien, og dermed kan NFH risikere at være fire point efter både Sola og Debrechen, hvis det bliver til et nederlag i dag, og Debrechen slår Podravka.
Det scenarie vil vi naturligvis gerne undgå, og derfor skal dagens kamp vindes.
Men man skal ikke undervurdere nordmændene, advarer cheftræner Jakob Larsen.
– Sola er et fint hold. De spillede uafgjort mod Storhamar i den norske liga lige før jul, og de har vundet alle deres hjemmekampe indtil videre i denne sæson. De er knapt så stærke på udebane.
– De har to dygtige spillere på venstre og højre back, Kristina Novak og Live Daila, som trækker en stor del af læsset for dem. Og de bliver suppleret godt af playmakeren Kristiane Knutsen. Så hvis ikke vi møder dem rigtigt i vores forsvar, kan vi godt få problemer.
– Vi skal lægge pres på dem, og så tror og håber jeg, at vi kan dræne dem for saft og kraft, efterhånden som kampen skrider frem, siger Jakob Larsen.
Kampen spilles i Arena Næstved, da Spar Nord Arena i Nykøbing ikke er godkendt til kampe i det europæiske gruppespil. Vi håber dog, at mange vil komme og støtte pigerne alligevel.
Der er kampstart klokken 16.00.
DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! ER I KLAR TIL AT HJÆLPE HOLDET TIL MERE EUROPÆISK SUCCES? PIGERNE HAR BRUG FOR JERES FANTASTISKE STØTTE – OGSÅ I NÆSTVED.
KOM SÅ! VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen