Vi skal ride videre på bølgen mod United

NFH virker til for alvor at have fået momentum i Bambusa Kvindeligaen. De to seneste sejre over Ajax København og ikke mindst onsdagens sejr over Viborg HK har boostet troen på egne evner, og den positive bølge skal pigerne gerne ride videre på i aften, hvor Aarhus United gæster LÅNLET Arena.

Holdet fra Smilets By har indtil videre ikke haft helt så meget at smile over i denne sæson, som de havde sidste år, hvor det lykkedes at komme i slutspillet.

Men aarhusianerne har vist gode takter på det seneste, hvor det blandt andet er blevet til hjemmesejre over København og Silkeborg-Voel.

Det er dog ikke blevet til mange points for holdet på udebane i denne sæson, og den statistik skulle gerne fortsætte i aften.

Det kræver dog endnu en toppræstation af NFH’erne, for Aarhus United er et hold, vi ofte har problemer med.

– Aarhus har et godt forsvar med fysik og vilje og et par dygtige keepere, så vi skal score på vores chancer.
– De har lidt et par uventede nederlag, men nu slog de Silkeborg-Voel i onsdags, så det er to hold med friske sejre, der skal mødes, siger cheftræner Jakob Larsen.

Han håber, at der kommer ligeså mange tilskuere, eller endnu flere, i hallen, som det var tilfældet mod Viborg i onsdags. For her var publikums opbakning med til at bære holdet frem mod sejren.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! VI KAN KOMME ET STORT SKRIDT NÆRMERE SLUTSPILLET MED EN SEJR I AFTEN. LAD OS TAGE DET SKRIDT SAMMEN!
KOM SÅ! OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen