Vi skal rejse os igen!

NFH-pigerne kommer vidt omkring i disse dage. Søndag var de i Byernes By for at spille kvalifikation til gruppespillet i den europæiske turnering European League mod franske Paris 92, og i dag går turen så til Smilets by for at møde Aarhus United i sidste runde af Bambusa Kvindeligaen før jul.

Det er en kamp, hvor NFH’erne skal rejse sig igen ovenpå lussingen i Paris og holde snuden i sejrssporet i den hjemlige liga, hvor holdet er ubesejret i de seneste syv kampe i træk.

Men noget let opgør bliver det næppe. Aarhusianerne indtager i øjeblikket akkurat den ottende og sidste slutspilsplads, og mon ikke de gerne vil gå på juleferie på en slutspilsplads?

En af holdets største profiler er venstrefløjen June Bøttger, som har scoret 51 gange, hvilket faktisk er et enkelt mål mere end vores egen Lærke Nolsøe. Men der er også grund til at holde øje med flere af holdets andre profiler.

Kampen bliver i øvrigt en smule speciel for et par af NFH’erne. Både Celine Lundbye Kristiansen og Sofie Flader vender således tilbage til deres gamle hjemmebane for en aften, så mon ikke de er ekstra opsatte på at gøre det godt?

Der er kampstart klokken 20, og kampen kan følges på TV2 Play.

UANSET OM VI SKAL SIDDE ELLER STÅ, VIL VI ALTID STØTTE NFH!i

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen