Vi skal gå på juleferie med en god oplevelse

NFH spiller i aften klokken 20 returkamp i European League-kvalifikationen hjemme i LÅNLET Arena mod franske Paris 92.

NFH tabte som bekendt det første opgør på udebane for en uge siden med hele 12 mål, 28-16.

Det er med andre ord noget af en opgave, NFH’erne skal på, hvis det skal lykkes at indhente det forspring og kvalificere sig til gruppespillet efter nytår.

Fokus hos cheftræner Jakob Larsen og spillerne er derfor i første omgang ikke på resultatet.

– Vi skal have en god oplevelse uden stress og nerver. Vi vil selvfølgelig gøre vores bedste for at vinde kampen, og hvis muligheden byder sig undervejs for at indhente forspringet, vil vi selvfølgelig gå efter den. Men vi vil ikke stresse afsted fra første fløjt, fordi vi skal hente en sejr på 13 mål, siger Jakob Larsen.

Han peger på, at netop for stressede afslutninger var en del af årsagen til, at det gik så galt i det første opgør i Paris.
– De er gode i deres forsvar. De er fysisk store, og de er gode til at bakke op for hinanden, og så har de et benarbejde, vi ellers normalt kun ser herhjemme, når vi ser det franske landshold spille. Men kan vi holde bolden i gang, kan vi også spille os til nogle gode chancer, mener Jakob Larsen.

Efter den sløje indsats i Paris spillede NFH’erne i onsdags en ligakamp ude mod Aarhus United, hvor det også blev til for mange brændte chancer og et nederlag.

– Vi skal tage ved lære af de to kampe. Inden dem vandt vi mange sejre i træk, og det gjorde os måske lidt for tilbagelænede samtidig med, at vi måske også blev lidt overraskede over den fysik, Paris lagde for dagen dernede, forklarer NFH-træneren.

Uanset udfaldet er aftenens kamp den sidste i klubregi for NFH-pigerne i et 2020, der på mange måder har været et usædvanligt håndboldår.

En sæson, der blev afbrudt før tid på grund af corona, og en ny sæson, som siden starten sidst i august har været underlagt en række restriktioner af samme årsag.
NFH’erne kan dog gå på juleferie på en femteplads i Bambusa Kvindeligaen og i visheden om, at vi til sommer skal spille Final 4 i landspokalturneringen Santander Cup.

Men inden vi kommer så langt, skal vi have en sejr over Paris 92 i aften – og det kræver masser af opbakning fra lægterne. Derfor:

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! ER I KLAR TIL AT VISE PARIS, HVAD VI KAN HER PÅ FALSTER?
ER I KLAR TIL AT STØTTE VORES PIGER 110 PROCENT FRA START TIL SLUT I AFTEN? KOM SÅ!
UANSET OM VI SKAL SIDDE ELLER STÅ, VIL VI ALTID STØTTE NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen