Vi skal bygge videre på de gode takter fra sejren over Randers

NFH fandt tilbage på sejrssporet, da Randers HK var på besøg i LÅNLET Arena i den seneste runde af Bambusa Kvindeligaen.

Siden har ligaen ligget stille på grund af en landsholdspause, men nu er det tid at trække den gule trøje på igen og indlede jagten på to points mere til NFH-kontoen, når Ajax København i aften kommer på besøg i LÅNLET Arena.

NFH har ikke haft nogen spillere afsted med landshold i denne omgang, og det har betydet, at cheftræner Jakob Larsen kunne råde over alle de spillere, der ikke er skadet, i det han betegner som en god udviklingsuge.

– Vi har haft tid til at øve lidt ekstra på nogle af de ting, som der måske ikke altid er helt så meget tid til. Vi har også trænet lidt med København et par gange, så det har været rigtig fint, fortæller han.

Nu gælder det så kampen mod et andet københavner-hold, Ajax. Et hold, som er blevet bedre og bedre de sidste par sæsoner og i år må siges at være blandt bejlerne til en af de otte pladser i slutspillet.

Ajax har mange profiler, og holdet kan på en god dag gøre det svært for stort set alle hold i ligaen. Det mærkede NFH selv i udekampen i sidste sæson, som endte uafgjort.

Cheftræner Jakob Larsen nævner blandt andet navne som Sarah Nørklit Lønborg (keeper), Stine Eiberg Jørgensen (venstre back), Stine Nørklit Lønborg (playmaker) og Sofie Bardrum (streg) som nogle af de spillere, der bærer holdet – foruden de to tidligere NFH’ere Matilde Nielsen og Natasja Clausen.

Opskriften på NFH-sejr er dog klar – og langt hen ad vejen handler det om at bygge videre på de elementer, der var med til at afgøre kampen mod Randers.

– Den aggressive måde, vi dækkede op på mod Randers, skal vi tage med os. 

– Angrebsmæssigt var især Amalie Wulff meget direkte i sit spil i mellemrummene, og det direkte spil skal vi fortsætte med hos vores bagspillere.

– Alberte Kielstrup Madsen har gjort det fint i angrebsspillet til træning i denne uge, og jo flere spillere vi har, der kan gå mod mål, jo sværere bliver vi at spille imod.

– Vi bør kunne komme til fadet igen mod Ajax, hvis vi spiller på samme måde som mod Randers, og i træningsugen har vi fået endnu flere strenge at spille på, lyder det optimistisk fra Jakob Larsen, der også glæder sig over, at Nikita van der Vliet er ved at være godt tilbage igen.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! VI SKAL GØRE RENT BORD I AFTEN. HJÆLP NU PIGERNE AL.T, HVAD I KAN! STØT DEM FRA START TIL SLUT OG SKAB DEN FEDESTE STEMNING. VI GØR DET HER SAMMEN! KOM SÅ, OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen