Vanskelig opgave mod Lærke og co.

Der venter NFH en af sæsonens mere vanskelige opgaver i aften, når Viborg HK kommer på besøg i LÅNLET Arena.

Viborgenserne, der som bekendt har vores tidligere anfører Lærke Nolsøe i truppen, ligger også i denne sæson blandt top-fire holdene i grundspillet og står dermed til at blive et af de hold, der tager points med over i slutspillet til foråret.

Viborg ligger aktuelt på fjerdepladsen i Bambusa Kvindeligaen, men går givetvis efter at blive blandt de to bedste, så de kan tage et ekstra point med over i slutspillet.

Hvis det skal lykkes, er der næppe plads til pointtab på Falster, men NFH har flere gange tidligere – senest i sidste sæsons slutspil – vist, at vi kan besejre Viborg i LÅNLET Arena.

For NFH, som stille og roligt også nærmer sig slutspillet, vil en sejr i aften være særdeles kærkommen, men det kræver, at alle på holdet spiller op til deres bedste.

Samtidig har NFH endnu en vigtig kamp på søndag, hvor Aarhus United, som også kæmper for at nå med i slutspillet, kommer på besøg.

Det sidste betyder dog ikke, at NFH prioriterer aftenens kamp lavere.

– Der er ingen tvivl om, at kampen mod Aarhus United er en nøglekamp i forhold til at komme i slutspillet, men vi vil gerne vinde begge kampe, siger cheftræner Jakob Larsen.

Han ser to vigtige delmål i forhold til at hente en sejr over Viborg i aften. 

Det ene handler om at holde styr på Line Haugsted og Kristina Jørgensen i gæsternes andenbølge-kontra.

Og det andet handler om selv at spille sikkert i angrebet, så man ikke bliver fanget i Viborgs kontramaskine, men kan nå hjem og stå rigtigt i forsvaret.

– Og så skal vi generelt møde dem lidt højere i banen, end vi eksempelvis gjorde, da vi slog Ajax i lørdags, siger Jakob Larsen.

– Vi skal også turde løbe med dem og presse tempoet op. Enten det, eller også skal vi turde omstille os og trække tempoet ud af kampen. Men vi prøver at køre med på vognen tempomæssigt og se, om det rækker, tilføjer han.

KÆRE DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! ER I OGSÅ KLAR TIL AT PRESSE TEMPOET OP OG GIVE PIGERNE FULD OPBAKNING FRA START TIL SLUT UANSET HVAD?

KOM SÅ! VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen