Vanskelig opgave i årets sidste kamp

NFH spiller onsdag aften den sidste betydende kamp i dette kalenderår, når rækkens nummer tre, Team Esbjerg, kommer på besøg i LÅNLET Arena til den sidste kamp i Bambusa Kvindeligaen, inden Esbjerg-træner Jesper Jensen for en periode skifter klubtrænerkasketten ud med landstrænerkasketten, når han skal forsøge at styre det danske kvindelandshold til succes ved den snarlige VM-slutrunde.

Vestjyderne kommer til Nykøbing efter en tur til Dortmund i Tyskland, hvor de i søndags besejrede Borussia Dortmund i Champions League efter visse vanskeligheder undervejs.

Og selvom turen til og fra Dortmund ikke er verdens længste, så håber NFH-træner Jakob Larsen alligevel på, at kampen og rejsen sidder lidt i benene på gæsterne i dag, så de bliver lidt lettere at tale med.

NFH’erne går ind til kampen, der er den sidste i denne halvsæson, med masser af selvtillid efter den flotte sejr i Silkeborg fredag aften. 

– Men Esbjerg er en anden opgave end Silkeborg-Voel. Indtil videre har vi haft det svært mod top-4-holdene i denne sæson, så hvis vi skal vise, at vi kan gøre det ligeså godt mod et af de hold, kan vi jo passende gøre det i aften, siger Jakob Larsen.

– Men det kræver også, at vi bliver ved med at turde gå på chancerne, når de opstår, og at vi scorer på dem, tilføjer han.

Team Esbjerg kommer givetvis med en større fysik, end Silkeborg-Voel gjorde i fredags, og det skal NFH’erne kunne stå imod, påpeger Jakob Larsen.

– De står mere kompakt og robust, og så har de to dygtige keepere, men vi skal vise, at vi kan være med og turde være aggressive i vores forsvar. Og så skal vi blive endnu bedre i vores 5:1-forsvar.

-Jeg håber, at vi kan skabe en kamp, som er seværdig for publikum. Vi vil i hvert fald ikke bare lægge os fladt ned på ryggen, understreger Jakob Larsen.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! ER I KLAR TIL AT GIVE DEN ALT, HVAD I HAR I JER I ALLE 60 MINUTTER OG STØTTE PIGERNE TIL LIGASEJR FOR SIDSTE GANG I ÅR? SELVFØLGELIG ER I DET! KOM SÅ, ALLE SAMMEN! OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen