Uafgjort mod Viborg i hæsblæsende kamp

Der blev blæst til angreb fra første fløjt, da NFH onsdag aften tørnede sammen med Viborg HK i HTH Go Ligaen hjemme i POWER Arena.

Hvis Viborg-spillerne havde tunge ben ovenpå en lang bustur, så var det svært at se, for der var masser af fart på, især i starten, når de grønblusede havde bolden. Og da NFH jo også godt kan lide at spille med masser af fart, så blev det et opgør præget af et højt tempo og to forsvar, der havde svært ved at få lukket modstandernes skytter ned.

Første halvleg forløb Viborg i teten det meste af vejen. De indledte med at bringe sig foran med 0-2, og selvom NFH kkæmpede godt for at hænge på, så var gæsterne flere gange foran med et to-tre mål. Det var det også op til pausen, hvor det med fire minutter og 20 sekunder tilbage stod 13-16, og da der manglede 13 sekunder var NFH bagud med 15-17, men på en fantastisk slutspurt lykkedes det akkurat at få udlignet til 17-17 i absolut sidste sekund på et mål af Angelica Wallén.

NFH fik en udmærket start på anden halvleg, og på et tidspunkt var det pludselig de gulblusede, der var foran med to – 20-18. Men så scorede NFH blot et enkelt i de efterfølgende syv minutter, og det straffede Viborg effektivt og bragte sig foran med 21-23.

Med 10 minutter igen var NFH bagud med 27-28, men med godt et minut tilbage lykkedes det Mulle at udligne til 30-30, og selvom Viborg fik lov at beholde bolden i resten af kampen, så kunne de ikke score, og dermed sluttede den målrige kamp uafgjort 30-30.

Topscorer for NFH blev “Mulle” med otte mål, mens Johanna Westberg nettede fem gange og Lærke Nolsøe fire. Der var i øvrigt comeback i målet til Cecilie Greve efter, at hun har været ude i de sidste par kampe på grund af en mindre skade.

Næste kamp for NFH er på lørdag, 14. oktober, i Champions League på udebane mod Krim Mercator fra Slovenien. Kampen spilles klokken 15 og sendes på DR1. Næste ligamatch er på onsdag, 18. oktober, ude mod København Håndbold, som vi jo som bekendt besejrede i DM-finalerne i sidste sæson.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen