Uafgjort mod TTH Holstebro igen

NFH måtte onsdag aften endnu engang nøjes med det ene point mod TTH Holstebro, da det hjemme i POWER Arena blev uafgjort 25-25 i opgøret i HTH Go Ligaen efter en NFH-føring på 15-12 ved pausen.

NFH var ellers, ligesom i de to holds første opgør i Holstebro der endte 26-26, relativt komfortabelt foran  – denne gang med fire mål. Det stod således både 16-12 og 18-14 i begyndelsen af anden halvleg, men langsomt åd gæsterne sig ind på de gulblusedes forspring, og med 12 minutter igen var det pludselig TTH Holstebro, der kunne bringe sig i front med 21-22.

NFH fik kæmpet sig tilbage, og med seks minutter igen bragte kampens NFH-topscorer Sarah Iversen sit hold foran med 25-23, men det var også sidste gang, NFH fik scoret i kampen. I stedet sørgede gæsternes Sara Trier Hald med to mål for kampens slutresultat 25-25.
I slutminutterne blev Sarah Iversen endda udvist i to minutter efter en nærkamp med en TTH-spiller.
Set med NFH-øjne en måske lidt hårdt dømt udvisning, og NFH måtte derfor slutte kampen i undertal. Til allersidst fik Johanna Westberg chancen på et tremeterkast efter tid, men det lykkedes desværre ikke den høje svensker at få bolden over stregen.

Kampen begyndte også meget jævnbyrdigt, men efter cirka 20 minutter lykkedes det NFH at få slået et lille hul. Føringen nåede op på fire mål, 15-11, inden Sara Trier Hald fem sekunder før pausefløjtet reducerede til 15-12. Det virkede til, at NFH havde fået tilkæmpet sig kontrollen over kampen, men Holstebro-holdet fik altså fightet sig tilbage i de sidste 30 minutter.

NFH havde problemer både i forsvar og angreb i store dele af kampen. TTH Holstebro havde ofte held til at få spillet stregspilleren fri eller på anden vis få bragt forsvaret i ubalance, og det gjorde arbejdsbetingelserne svære for skiftevis Cecilie Greve og Mie Sørensen i målet.

I den anden ende forsøgte gæsterne som ventet med et offensivt forsvar at stresse NFH’erne. Det skete både med mandsopdækning af “Mulle” og forskellige offensive forsvarsformationer, og selvom NFH’erne løb og kæmpede godt for at finde huller i forsvaret, så var det bare en af de dage, hvor bolden i lidt for mange tilfælde ikke ville ind over stregen.

Topscorer for NFH blev som nævnt Sarah Iversen med syv mål, mens Ayaka Ikehara fik nettet til at blafre fem gange efterfulgt af “Mulle” og Lærke Nolsøe med fire scoringer hver for øjnene af 1.114 tilskuere i POWER Arena.

Det uafgjorte resultat betyder, at NFH foreløbig glider to placeringer ned i tabellen til en femteplads, men det er stadig meget tæt mellem nummer to og seks. NFH’erne har nu kamppause frem til den 19. januar, hvor det gør løs igen på udebane mod Silkeborg/Voel.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen