Uafgjort i tæt drama

NFH-pigerne måtte slide hårdt i det, men endte med at tage et enkelt point med hjem fra onsdag aftens udekamp i Bambusa Kvindeligaen mod Ajax København. Opgøret endte 25-25 efter 12-12 ved pausen.

Kampen var fra start til slut meget lige, og de største føringer undervejs, som var på tre mål, blev hurtigt hentet igen af modstanderne.

NFH var på forhånd handicappet af at måtte undvære en skadet Dione Housheer, og en ligeledes småskadet Emilie Steffensen kunne heller ikke bidrage med det, hun plejer. Bedre blev det ikke, da Mulle måtte udgå med en skade i starten af anden halvleg, og NFH’erne måtte i perioder love godt for Louise Egestorp i målet, som havde flere vigtige redninger på sin gamle hjemmebane.

NFH begyndte kampen fint og bragte sig foran med 1-3, men så fulgte en scoringspause, som Ajax udnyttede til at bringe sig foran med 5-3 og sidenhen 7-4.

NFH’erne kæmpede sig tilbage på 7-7, og det blev også 9-9 og 11-11, og kort før pausen kom NFH kortvarigt foran med 11-12, inden Ajax satte første halvlegs sidste scoring ind til pausestillingen 12-12.

Anden halvleg begyndte også med Ajax i teten, men NFH fik kæmpet sig tilbage, og takket være redninger af Louise Egestorp og fejl af hjemmeholdet, førte NFH pludselig med tre mål, 17-20.

Men føringen blev desværre ikke det afgørende vendepunkt. Ajax-spillerne kæmpede sig tilbage ved 22-22, og resten af kampen fulgtes holdene tæt ad, uden at nogen af dem kunne tage stikket hjem til sidst.

Topscorere for NFH blev Johanna Westberg med seks mål og Lærke Nolsøe med fire.

Med det ene point fastholder indtil videre sjettepladsen i rækken. Næste kamp er på mandag, hvor Randers HK kommer på besøg i LÅNLET Arena.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen