Uafgjort i Randers efter hæsblæsende afslutning

Udenfor ruskede stormen Malik godt i alt, hvad den kunne få fat i, men indenfor i Arena Randers var det næsten lige så hæsblæsende, da opgøret i Bambusa Kvindeligaen mellem Randers HK og NFH skulle afgøres til allersidst.

Opgøret sluttede uafgjort 26-26 efter klare føringer til hjemmeholdet undervejs og en etmålsføring til NFH kort før tid.

Kampen var til at begynde med meget lige, men efter cirka 20 minutters spil begyndte hjemmeholdet at trække lidt fra.

8-7 blev til 10-7, og Randers fastholdt føringen i resten af første halvleg, og ved pausen var stillingen 14-12.

Kronjyderne kom også bedst i gang efter pausen og udbyggede føringen til fire mål, 16-12 og 17-13.

Men så skiftede cheftræner Jakob Larsen ud på flere positioner og sendte blandt andre Mia Svele på banen til et længe ventet comeback efter hendes 15 måneder lange skadespause.
Samtidig blev Elma Halilcevic sendt frem i en 5:1-formation i forsvaret, og i de næste fem minutter lykkedes det at holde Randers fra at score.

Det udnyttede NFH til at fyre op under angrebsmaskinen, og pludselig var de gulblusede i front med 17-18 til stor jubel for de medrejsende supportere.

Randers var dog ikke knækket, og med 11 minutter igen fik de kæmpet sig tilbage i front, 22-20.

Det blev også 24-21 med lidt over syv minutter igen. Men endnu engang kæmpede NFH’erne sig tilbage i front, da Elma Halilcevic scorede til 25-26 med et halvt minut tilbage.

Men kampens sidste angreb endte med et straffekast til Randers, og her svigtede Julie Pontoppidan ikke for hjemmeholdet, da hun passerede Louise Egestorp til slutresultatet 26-26.

Det ene point betyder, at NFH nu indtager sjettepladsen i ligaen – ét point foran København Håndbold og tre points efter Silkeborg-Voel.

Kampens topscorere for NFH blev Elma Halilcevic og Amalie Wulff med henholdsvis ni og otte mål.

Næste opgave for NFH’erne er i næste weekend, hvor turen går til Ajax København.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen