Uafgjort i Holstebro

Det lignede længe en sejr til NFH i den udsatte udekamp mod Holstebro Håndbold i Bambusa Kvindeligaen søndag eftermiddag.
Alligevel var hjemmeholdet tæt på at løbe med begge points til sidst, men det lykkedes NFH at få uafgjort med hjem, da opgøret sluttede 26-26 efter en pauseføring til NFH på 14-16.

NFH fik ikke den bedste start på kampen. Det lykkedes således blot at score to gange i de første 10 minutter. Heldigvis var hjemmeholdet ikke meget bedre, så NFH var blot bagud med 4-2.

Og så var det som, at tingene langsomt begyndte at hænge lidt bedre sammen for NFH’erne. Efter 13 minutter kom den første føring, da Lærke Nolsøe gjorde det til 6-7 efter et kontraangreb.

Hjemmeholdet blev dog ved at hænge på, men to udvisninger kort efter hinanden gav NFH et overtal, som pigerne udnyttede til at bringe sig foran med 9-11 og senere også 9-12.

Holstebro fik reduceret igen til 11-12 og 12-13, men så scorede NFH tre gange i træk og var med 12-16 på vej mod en komfortabel pauseføring.

Det blev det dog ikke helt til. Faktisk fulgte en længere periode henover pausen, hvor NFH’erne havde svært ved at få puttet bolden ind bag Ditte Vind i Holstebro-målet, og knapt seks minutter inde i anden halvleg var 12-16 forvandlet til 17-17.

De, der husker Ditte Vind fra hendes tid i NFH, husker sikkert også, at hun kan være nærmest uhyggeligt god, når hun rammer sine bedste perioder.

Og Holstebro-keeperen gjorde flere gange i løbet af anden halvleg livet surt for NFH-skytterne.

Selvom det var tæt i store dele af anden halvleg, formåede NFH at skabe afstand med fire scoringer i træk fra 20-19 til 20-23. Det skyldtes blandt andet gode præstationer fra Natasja Clausen, som kom ind i stedet for Louise Egestorp i NFH-målet.

NFH holdt faktisk en scoringspause på syv minutter uden, at hjemmeholdet kom nævneværdigt tættere på.
Men i de sidste 10 minutter var det Isabella Fazekas, Ditte Vind og de øvrige Holstebro-piger, der havde mest tur i den – blandt andet fordi NFH i godt fem minutter ikke fik scoret, og så blev 23-25 forvandlet til 26-25 med under to minutter tilbage.

Heldigvis lykkedes det Dione Housheer at udligne med et minut tilbage, men tættere på kom NFH ikke, og så sluttede det hele altså med et point til hver.

Topscorere for NFH blev Dione Housheer med syv mål og Lærke Nolsøe med fem.
Det ene point ændrer ikke det store i stillingen, hvor NFH fortsat er nummer otte.

Næste kamp er på onsdag, hvor turen går til Randers.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen