Uafgjort i Aarhus

NFH er fortsat ubesejret i HTH Ligaen, men topholdet har ikke længere maksimumpoints efter, at det onsdag aften blev uafgjort 24-24 på udebane mod Aarhus United, som før kampen lå på fjerdepladsen i ligaen. Og opgøret blev præcis så tæt, som cifrene antyder.

NFH fik ellers en glimrende start offensivt, hvor pigerne ikke havde de store problemer med at spille sig igennem hjemmeholdets forsvar og score. Aarhus blev dog ved at hænge på, blandt andet i kraft af flere scoringer af Celine Lundbye Kristiansen, men godt midtvejs i første halvleg fik NFH slået et lille hul og bragt sig foran med 8-11.

Det blev desværre ikke til en afgørende føring, for lige pludselig begyndte stolperne at stå i vejen for NFH-afslutningerne i nærmest uhørt grad. Og så begyndte Ditte Vind for alvor at få fat i Aarhus-målet, og det fortsatte hun stort set med i resten af kampen, hvor NFH måtte slide rigtigt hårdt for scoringerne.

Det måtte hjemmeholdet dog også, for i NFHs mål havde Cecilie Greve ligeledes en af de gode dage. NFH førte med et enkelt mål ved pausen, og hele anden halvleg blev en tæt og til tider stresset affære, hvor holdene skiftedes til at føre, og hvor ingen ville give sig. NFH havde chancen for at nappe begge points til sidst, men den sidste afslutning blev brændt, og så endte det hele altså uafgjort 24-24.

NFHs næste opgave er et opgør i EHF Cuppen i Slovakiet i weekenden. Næste hjemmekamp er på onsdag, hvor Team Esbjerg kommer på besøg til ligatopbrag i POWER Arena.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen