U-landsholdspiller skifter til NFH

NFH har fra den kommende sæson skrevet kontrakt med højre backen Celine Kristiansen, som kommer til fra Lyngby HK.

Fra den kommende sæson skifter stortalentet Celine Lundbye Kristiansen til NFH. Celine Lundbye Kristiansen, der huserer på højre back, har I denne sæson spillet på 1. divisionsholdet Lyngby HK. Det bliver derfor et skridt op ad i rækkerne for Celine Lundbye Kristiansen og hun mener at tidspunktet er det rigtige for hende.

”Jeg har valgt Nykøbing lige nu af flere grunde; Næste sæson kan jeg fokusere 100{14af70a342d86b4c5b268db5427fe690ff53e0aeb4be3ee57ea29b04b827ef81} på min håndbold, så nu er det et optimalt tidspunkt for mig at tage skridtet og spille liga. Jeg har tillid til Niels som træner og det virker som om, at Nykøbing har et rigtig godt setup på alle måder. Jeg vil helst spille i den samme klub i flere sæsoner i træk, og det tror og håber jeg på kan komme til at ske i Nykøbing,” udtaler 19-årige Celine Lundbye  Kristiansen.

Cheftræner Niels Agesen er godt klar over, at det er et stort talent som kommer til NFH i næste sæson. Han håber derfor at NFH kan være med til at indfri det potentiale som Celine Lundbye Kristiansen besidder.

”Celine er uomtvisteligt et stort talent. I modsætning til de fleste unge spillere er hendes spidskompetence evnen til at forstå eller læse spillet. Celine skal have tid til at vænne sig til ligatempoet og vores spillestil. Min forventning herunder er, at hun vil vokse med tillid, ansvar og udfordringer i en god blanding. Jeg håber inderligt, at vi med gensidig tålmodighed og hårdt arbejde kan være medvirkende til at indfri Celines drømme og potentiale,” forklarer Niels Agesen.

Celine Lundbye Kristiansen har spillet 61 ungdomslandskampe og scoret 208 mål. Celine Lundbye Kristiansen har igennem sin ungdomslandholdskarriere vundet bronze ved U17 EM og U18 VM. Derudover har hun vundet guld ved U19 EM, hvor hun også blev udtaget til All-star holdet.

Præsentationen af Celine Lundbye Kristiansen i den gule NFH Trøje fandt sted hos Hotel Falster i Nykøbing F. fredag eftermiddag.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen