Trist start på slutspillet

NFH fik desværre ikke den ønskede start på slutspillet i HTH Ligaen, da det onsdag aften blev til et nederlag hjemme i POWER Arena til København Håndbold.

Gæsterne vandt med 26-28 efter 12-14 ved pausen.

Kampen var til at begynde med meget lige, og de to hold fugtes ad til 4-4. Men så holdt NFH en scoringspause på over syv minutter, og det udnyttede gæsterne til at bringe sig foran med 4-8.

Det forspring kæmpede NFH forgæves i resten af første halvleg for at indhente. De gulblusede kom dog godt igen i starten af anden halvleg, da Matilde  Nielsen udlignede til 15-15, og så øjnede publikum i POWER Arena for alvor chancen for point(s).

Og få minutter senere havde NFH vendt kampen på hovedet, da Lærke Nolsøe bragte sit hold foran med to mål, 18-16, og senere 19-17.

Men så holdt NFH igen en længere scoringspause, og det udnyttede København til at bringe sig foran med 19-22, og selvom NFH’erne fik kæmpet sig lidt tilbage, så nåede pigerne aldrig helt op igen.

Der var især Københavns Anne Cecilie de la Cour og Mai Kragballe, som med tilsammen otte mål gjorde ondt på NFH i de sidste godt 20 minutter, da kampen tippede de forsvarende mestres vej.

Hos NFH var der atter spilletid til Mette Iversen Sahlholdt i målet, og selvom hun stod glimrende, da hun kom ind, og endda blev kåret til kampens spiller, kunne veteranen ikke hjælpe holdet til sejr denne gang.

Topscorere for NFH blev Lærke Nolsøe og Angelica Wallén med hver seks mål.

Slutspilspuljen føres nu af Odense med fire points foran København med tre, mens NFH og TTH Holstebro begge er uden points.

Næste kamp for NFH er på lørdag ude mod Odense.

 

Woman Of The Match blev, Keeper Mette Sahlholdt – som fik overrakt en flot kurv efter kampen af Rasmus og Helle fra GARDINLAGERET & BRUGSTKUNSTEN i Nykøbing F. 

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen