To holds kamp om to vigtige point!

Det er to hold, der begge har hårdt brug for points, som tørner sammen i aften, fredag, i LÅNLET Arena.

NFH kæmper som bekendt for at komme med i slutspillet, og aftenens modstandere fra Skanderborg kæmper for at undgå nedrykning og dermed sikre sig endnu en sæson i HTH-Ligaen.

Men selvom det givetvis kan gå hen at blive en hård og vanskelig opgave for de gulblusede, så er det en kamp, hvor NFH må påtage sig favoritværdigheden.

– Alle kampe er jo svære, når man er presset og har brug for points, som vi har. Men det skal vi kunne håndtere, hvis vi vil med i slutspillet, fastslår NFHs cheftræner Jakob Larsen.

Skanderborg gjorde det godt i sidste sæson, men i denne sæson har det knebet mere med at samle points sammen.

Det har Jakob Larsen naturligvis lagt mærke til, men han har også bemærket, at dagens gæster ofte har succes, når de vælger at spille syv mod seks. Det har derfor været et af NFHs fokuspunkter før aftenens kamp.

– Skanderborg er lidt svækket i forhold til sidste sæson, hvor de havde lidt større bredde i truppen, men når de rammer deres syv mod seks-spil godt, så gør de det rigtigt godt.
– Så nøglen for os bliver at få ram på dem i den del og fremprovokere nogle fejl, så de mister lysten til at spille syv mod seks, siger Jakob Larsen.

Han håber i det hele taget på en god NFH-indsats i forsvaret – dels for at holde gæsternes målscore nede og dels for at gøre arbejdet lettere i den modsatte ende.

– Hvis vi kan spille en god forsvarskamp, får vi også flere kontrachancer og kan forhåbentlig score nogle flere mål på den måde, lyder det fra Jakob Larsen.

NFH skal allerede spille ligakamp igen på mandag – et vanskeligt opgør på udebane mod Odense. Men det bliver der ikke taget hensyn til i aften.

– Man kan ikke spekulere i at spare sig på forhånd. Vi går all in, slår cheftræneren fast.

KÆRE DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! I GÅR SELVFØLGELIG OGSÅ ALL IN PÅ AT STØTTE PIGERNE TIL SEJR I AFTEN, IKKE? KOM SÅ!
OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen