Tidligere stregspiller vender hjem

NFH har fra den kommende sæson tilknyttet den stærke stregspiller Sarah Iversen fra HC Odense, som har en fortid i NFH.

NFH har fra sæsonen 2016/17 sikre sig en ny stregspiller, så man er rigtig godt rustet på stregspilspositionen. NFH har nemlig fra den kommende sæson tilknyttet den tidligere spiller, Sarah Iversen. Sarah spillede i perioden 2009-2012 for NFH inden hun skiftede til ligaklubben HC Odense. Da hun skiftede til HC Odense lovede, hun samtidig NFH-formand Henrik Hansen at vende tilbage til NFH en dag.

– ”Sarah Iversen startede i NFH i 2009 og straks fra start blev hun publikums yndling med sin fight i både forsvar og angreb. Sarah fik sat sig et solidt aftryk i sine 3 år i NFH og da hun forlod os i 2012 lovede hun mig at vende tilbage en dag. Da Sarah skiftede til HC Odense var jeg sikker på at skiftet ville hjælpe til en plads på A-landsholdet. Selvom Sarah har fået sin debut på A-landshold, så er det desværre ikke lykkedes at til spille sig en fast plads. Målet må nu være at Sarah skal spille sig til en fast plads på landsholdet i NFH. Det er med meget stor glæde jeg hilser Sarah velkommen tilbage i NFH”, udtaler NFH-formand Henrik Hansen.

Sarah Iversen selv, som i denne sæson er lavet 46 mål i de 14 kampe hun har spillet for Odense, glæder sig til igen at kunne trække den gule trøje overhovedet, og håber på at skiftet tilbage til Nykøbing kan udvikle hendes spil yderligere.

– ”Jeg er rigtig glad for at have skrevet med min gamle klub og at jeg får lov til at være en del af det her spændende projekt. Jeg glæder mig rigtig meget til nye udfordringer, til at være med til at indfri klubbens og holdets store ambitioner og til et godt og professionelt trænings miljø”, fortæller Sarah Iversen og fortsætter:

– ”Ydermere bliver jeg en del af en spillertrup bestående af nogle rigtig dygtige spillere og jeg ved at det vil ligge et ekstra lag på mit spil. Jeg ser frem til at repræsentere den gule trøje igen.”

NFH’s cheftræner Niels Agesen er ikke i tvivl om, at Sarah kommer til at udvikle sig yderligere i NFH. Samtidig glæder han sig over at Sarah kommer til klubben, da hun samme med Mette Gravholt vil danne et slagkraftigt makkerpar på stregen.

– ”Jeg glæder mig til at Sarah bliver en del af holdet. Hendes indstilling og attitude er brugbar på alle hold. Uden yderligere sammenligning har hun mange af de samme kvaliteter som Mette Gravholt, og passer derfor perfekt til vores spillestil”, udtaler Niels Agesen og tilføjer:

 Sarah_NFH

 

– ”Jeg tror vi kan udvikle Sarah yderligere, ved blandt andet maksimal udnyttelse af hendes fysiske potentiale. Og med to spilkloge stregspillere, kan vi få et makkerpar der matcher de bedste hold, og dermed står vi godt rustet i forhold til nye målsætninger.”

NFH’s nye partner Oldfruen på Marielyst har været med til at gøre det muligt at hente Sarah tilbage til NFH. Oldfruen på Marielyst glæder sig over til kunne støtte projekter som NFH og byder samtidig Sarah Iversen velkommen tilbage til NFH.

– ”Vi synes NFH gør et stort stykke arbejde for Lolland Falster, med at få os sat på det danske landkort – som noget man skal opleve. NFH viser hele landet at der er stor opbakning og sammenhold på Lolland Falster, og at vi også kan noget hernede – bl.a. igennem sport og kultur med gode resultater. Oldfruen byder Sarah Iversen velkommen i NFH”, lyder det fra Tinna og Dan Kobbernagel fra Oldfruen på Marielyst.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen