NFH opruster med forsvarsspecialist

Brasilianske Deonise Fachinello er ny forsvarsspecialist og højre back i den gule trøje for NFH.

VM er kun lige overstået for den stærke brasilianske tidl. Verdensmester, Deonise Fachinello – som med øjeblikkelig virkning skifter til Nykøbing Falster Håndboldklub i Dameligaen fra CSM Bucuresti i Rumænien.

Deonise Fachinello er 32 år og en fast bestanddel i den brasilianske startopstilling. Det er blevet til over 110 landskampe med mere end 250 mål fra den højrehåndede højre back. En af hendes styrker er hendes stærke forsvarsarbejde og mand-mand spil.

NFH’s cheftræner – Niels Agesen udtaler, ”Jeg har haft 4 ønsker til truppen og Deonise opfylder 3 ud af 4 for os. Jeg har siden sæsonstarten ønsket at supplere truppen med en stor og erfaren forsvarsspiller. Mere rutine er kærkommen i vores tætte kampe. Spillere der virkelig vil NFH, tager vi gerne imod. Og ja trup-sammensætningen gør også at vi mangler en streg, men det har ikke været muligt at finde en sådan indenfor økonomisk ansvarlighed”

”Så Deonise skal ikke lastes for, at hun ikke er stregspiller. Jeg glæder mig til at få hende med på holdet, og er sikker på at vi i en situation med vores overaskende 3. Plads, kan få stor gavn af en så rutineret spiller som Deonise”, slutter NFH’s cheftræner Niels Agesen.

Aftalen imellem NFH og Deonise Fachinello i den gule trøje, løber indtil videre 2015/2016 håndboldsæsonen ud og hun tørner ud for de gul/blå når diverse papirer er færdigbehandlet.

Med stærk opbakning fra NFH’s partnere Møn Bolcher, PriceRunner, XL-BYG C. Aarslew Jensen, Peugeot Næstved og Nykøbing Isenkram, er det lykkedes at finde økonomien til aftalen med hende, for resten af sæsonen i Dameligaen.

Deonise bydes velkommen til NFH.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen