Tempofyldt “lokalopgør” i vente

Der er lagt op til 60 minutter i højt tempo med masser af intensitet og fight, når København Håndbold i aften gæster LÅNLET Arena i Bambusa Kvindeligaen.

Sådan plejer det nemlig at gå, når NFH og København mødes. 

Og selvom der geografisk er et stykke mellem Nykøbing og hovedstaden, så er det næsten et lokalopgør i ligasammenhæng.

De to hold har et årelangt og indgående kendskab til hinanden. 

NFH-pigerne har Igennem flere sæsoner med jævne mellemrum haft fællestræninger med København, ligesom de to klubber også har spillet adskillige træningskampe mod hinanden.

Og når der er points på spil i ligaen, udvikler det sig næsten altid til meget tempofyldte og intense opgør, og sådan forventer NFH-cheftræner Jakob Larsen også, at det bliver i aften.

– Det kan være nogle små taktiske justeringer, der kommer til at afgøre kampen. Vi er gode til at presse tempoet op, når vi møder hinanden, men det handler ikke kun om, hvem der løber hurtigst. Det handler også om at lave få fejl, komme til gode chancer og kunne udnytte dem, siger Jakob Larsen.

Han nævner i den forbindelse gæsternes målvogtere Johanna Bundsen og Amalie Milling, som tidligere har gjort det svært for NFHs skytter, og som derfor ikke skal have for høje redningsprocenter i aften.

København er dog blevet svækket en smule, siden vi mødte dem i Frederiksberghallen i efteråret og tabte med 25-24 efter en tæt og dramatisk afslutning.

Gæsterne har nemlig sagt farvel til den hollandske playmaker Larissa Nusser, som blev købt af Odense kort før jul. 

– Det er selvfølgelig anderledes, at de nu spiller uden Larissa, og det har gjort dem mere ustabile. Men de har stadig mange klassespillere, og hvis eksempelvis Melissa Petrén og Christina Wildbork har en god dag, kan det godt blive svært for os, påpeger Jakob Larsen.

NFH er aktuelt tre points foran København i tabellen, men de har spillet en kamp færre end os. En sejr til NFH i aften vil derfor være kærkommen i bestræbelserne på at slutte så højt som muligt i grundspillet.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM, ER I KLAR TIL AT GIVE DEN MAKSIMALT GAS TIL ET FESTFYRVÆRKERI AF EN HÅNDBOLDKAMP OG STØTTE PIGERNE HELE VEJEN UANSET HVAD?

KOM SÅ! OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen