NFH er klar til slutspillet!

NFH er nu endegyldigt klar til slutspillet om det danske mesterskab i kvindehåndbold.

De gul-blå vandt onsdag aften en sikker sejr på 21-28 ude over Ringkøbing efter 8-13 ved pausen, og det betyder, at holdet med tre runder tilbage er sikret en plads blandt de otte bedste. Randers HK, der ligger på niendepladsen og har en kamp i hånden torsdag ude mod FC Midtjylland kan ganske vist stadig nå at indhente NFH, men i så fald vil de bare skubbe TTH Holstebro ned på niendepladsen, og TTH kan ikke længere nå NFH.

Den nyhed gør givetvis busturen hjem fra Ringkøbing endnu sjovere, og stort tillykke til hele holdet og trænerteamet.

Sejren i Ringkøbing var præcis så sikker, som cifrene antyder. NFH lagde hårdt ud med at bringe sig foran med 0-4, og der skulle gå lidt over fem minutter, før hjemmeholdet kom på tavlen for første gang.
Det blev dog værre endnu for Ringkøbing, for NFH-forsvaret og målvogter Cecilie Greve tillod stort set ikke Ringkøbing at komme til fadet i de første 20 minutter.
NFH var helt oppe at føre med 1-10 (!), før Ringkøbing fik scoret for anden gang efter 21 minutters spil. Men allerede på det tidspunkt var kampen nærmest afgjort. Ringkøbing kom ganske vist lidt bedre med i første halvlegs sidste ni minutter, men NFH slap aldrig kontrollen over kampen.

Som nævnt stod det 8-13 ved pausen. Det blev vekslet til 11-17 i begyndelsen af anden halvleg, og med knapt 12 minutter tilbage kunne Sarah Iversen bringe NFH foran med 10 mål – 12-22. Igen kom Ringkøbing lidt bedre med mod slutningen, men spænding om resultatet blev der aldrig.

Topscorer for NFH mod Ringkøbing blev Celine Lundbye Kristiansen med fem mål, mens Johanna Westberg, Sarah Iversen og “Mulle” scorede fire gange hver. Og så skal det også lige noteres, at Cecilie Greve i målet præsterede at stå med en redningsprocent på imponerende 50 procent.

Dermed kan NFH’erne nu drage afsted mod den næste store opgave, som er den vigtige udekamp i Champions League mod russiske Rostov Don på lørdag. Næste hjemmekamp er på onsdag, hvor Team Esbjerg og Mette Gravholt kommer på besøg i POWER Arena.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen