Svensk VM-topscorer på plads i NFH

NFHs hovedsponsor, Pricerunner har været med til at sikre svenske Nathalie Hagman i næste sæson

Til sommer får NFH en ny højre back som ved hvor målet står. Svenske Nathalie Hagman har nemlig valgt at tiltræde i NFH på en to-årig aftale.

Hagman blev svensk topscorer under VM i Danmark og har i de første 16 ligakampe nettede 117 gange. Nathalie Hagman håber også NFH kan spille med i ligaen i den kommende sæson.

”Jeg har valgt at tage til Nykøbing Falster, fordi jeg synes klubben har gang i  et spændende projekt. Jeg ville gerne blive i Denmark og når jeg ikke kan blive i Team Tvis Holstebro, så er Nykøbing Falster det alternativ, der passede mig bedst. Jeg kan godt lige at spille den form for håndbold, som NFH gør og jeg glæder mig til at være en del af det projekt som  klubben har gang. Jeg håber og tror at vi har et hold som kan være med i toppen af ligaen og spille med om medaljer. Det bliver også dejligt at komme tættere på Sverige, og det giver mig mulighed at komme mere hjem”, udtaler 24-årig Nathalie Hagman.

I Hagman får NFH en klar forstærkning og en spiller I topklasse, mener NFH’s cheftræner Niels Agesen.

“Nathalie er en fantastisk håndboldspiller og hendes præstationer for TTH og landshold taler jo for sig selv. Men ud over hendes evne til at skabe ting via temposkifte eller spille i højt tempo med forrygende overblik samt et skudrepertoire som få – så er hun i en klasse for sig når det gælder unikke håndboldbevægelser. Hagman er en klar forstærkning, men vi skal se om vi ikke kan styrke hendes defensive egenskaber og måske lære hende at juble lidt”, fortæller Niels Agesen.

Nathalie Hagman er på trods af sine kun 24 år allerede noteret for 87 A-landskampe for Sverige og noteret for 196 mål.

”Det er et klar forstærkning af NFH. Det er også en klar anerkendelse af både NFH og hele landsdelen, at Nathalie Hagman vælger Nykøbing til og gerne vil være NFH spiller. Derfor er det naturligt for mig, at PriceRunner sikrer, at det kan lade sig gøre økonomisk, ” siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner.

PriceRunner bliver personlig sponsor for Nathalie Hagman på samme måde som virksomheden er sponsor for Kristina Mulle Kristiansen. PriceRunner er også en af de førende prissammenligningstjenester i Sverige, og Nathalie Hagman skal være med til at gøre PriceRunner i Sverige endnu mere kendte.

PriceRunner er som hovedsponsor for NFH stolte over at være en aktiv partner i den ambitiøse NFH Version 2.0+ plan.

”Vi er superglade for, at vi kan hjælpe til med til at trække så stor en profil til NFH, og ser frem til at Nathalie Hagman bliver en del af såvel NFHs hold som PriceRunner teamet, ” siger Martin Andersen fra PriceRunner.

HAGMAN-KLUBBEN:

Udover PriceRunner’s opbakning er der også øget bidrag til at bringe svenske Natalie Hagman til Nykøbing Falster fra ”Hagman-Klubben”, som består af Martini EL-Teknik – Advokatfirmaet Drachmann – Windturbs – Hotel Saxkjøbing og Dahldorph Logistik.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen