Svær kamp i vente mod Lærke & Co.

Der venter NFH-pigerne en vanskelig opgave, når de i aften går på banen i Viborg til udekampen i Bambusa Kvindeligaen mod vores tidligere anfører Lærke Nolsøe og hendes holdkammerater fra Viborg HK.

Hjemmeholdet, og sidste sæsons sølvvindere, har fået en god start på sæsonen med 12 points efter de første syv kampe, hvilket rækker til en aktuel tredjeplads. Det er to points flere end NFH, som indtager femtepladsen, så med en sejr i Viborg kan de gul-blå bringe sig helt tæt på de øvrige hold i toppen.

Men det bliver svært. NFH har det traditionelt vanskeligt i Viborg, hvor hjemmeholdet ofte kommer med masser af tempo og fysik, så det er vigtigt, at forsvaret kan modstå det pres.
Kan NFH det, vil der være gode muligheder for at slå til i kontrafasen, og så er det bestemt ikke umuligt, at kampens forløb kan tippe de gulblusedes vej, så der kan komme to points med hjem til Falster.

Der er kampstart klokken 19.30, og opgøret kan følges direkte i Radio SydhavsØerne, hvis man ikke har mulighed for at tage med til Viborg for at støtte pigerne.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! SKAL VI LIGE VISE, AT VI KAN HEPPE SÅ HØJT BÅDE I HALLEN OG HJEMME FRA SOFAEN, AT PIGERNE IKKE KAN UNDGÅ AT MÆRKE DET?!

KOM SÅ! OP AT STÅ FOR NFH OG SEJR I VIBORG!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen