Superresultat af NFH: Uafgjort mod FCM

NFH-pigerne leverede onsdag aften et af sæsonens hidtil bedste resultater, da holdet spillede uafgjort 26-26 på udebane mod FC Midtjyllands regerende danske mestre. Og så var både spillere og træner Niels Agesen med en vis ret endda lidt skuffede lige efter kampen. For NFH stod faktisk til at levere det helt store resultat, da holdet med halvandet minut igen førte med tre mål, 23-26.

Men på et straffekast efter tid lykkedes det lige akkurat midtjyderne at hive det ene point hjem.
De to hold fulgtes rimeligt pænt ad kampen igennem, hvor de skiftedes til at have gode perioder, og hvor afstanden mellem dem aldrig var større end tre mål.

FC Midtjylland lagde bedst ud og bragte sig foran med 2-0, men NFH svarede igen og fik kontakt ved 3-3. Det blev også 4-5 til NFH, inden FC Midtjylland trak lidt fra og bragte sig foran med 9-6. Men det blev startskuddet til en flot NFH-periode, hvor forsvaret og målvogter Bábara “Babi” Arenhart stod godt, og det i den anden ende lykkedes at score på chancerne, og så var 9-6 pludselig vendt til 9-10 til NFH.

FC Midtjylland var dog ikke gået helt i stå, og de kom stærkt tilbage i slutningen af halvlegen, hvor de blandt andet fik lov at spille to minutter i overtal efter en helt uforståelig udvisning til Mariana Costa. Det var i øvrigt anden kamp i træk, at det skete for den brasilianske højrefløj.
Stillingen efter de første 30 minutter var derfor 14-12 til FC Midtjylland, hvor målvogter Sabine Englert stod rigtig flot og gjorde livet surt for NFH-skytterne flere gange.

I den anden ende havde “Babi” dog også nogle gode redninger, og hun kom endda på måltavlen, da hun kastede bolden i et tomt FCM-mål til reducering 9-8 i en situation, hvor midtjyderne havde taget målvogteren ud og sat en ekstra markspiller på banen.

Efter pausen blev “Babi” erstattet med Mette Iversen Sahlholdt i målet, og hun stod 30 rigtig gode minutter, hvor hun blandt andet snuppede tre straffekast i træk.

NFH kæmpede flot i forsvaret, og i den anden ende bankede Kristina “Mulle” Kristiansen den ene bold i kassen efter den anden, selvom FCM-forsvaret gjorde, hvad de kunne for at stoppe hende. 11 mål scorede “Mulle”, der dermed også blev NFHs topscorer.

NFH fik kontakt med midtjyderne ved stillingen 17-17 kom endda også foran med tre mål, 17-20, inden FCM med tre mål i træk fik udlignet, hvorefter NFH igen scorede tre mål i træk til stillingen 20-23, og helt frem til knapt et par minutter før tid holdt tre-målsføringen altså, men desværre fik FCM udlignet til allersidst.

Når den første skuffelse over ikke at få begge points har lagt sig, kan NFH’erne dog roligt ranke ryggen være stolte af, at det trods alt lykkedes at få uafgjort mod det, der nu er rækkens førerhold. Og pigerne kan som altid glæde sig over en fantastisk opbakning fra Danmarks Bedste Publikum. Omkring 60 supportere have taget turen med til Ikast, og de dominerede i store dele af kampen lydbilledet totalt.

NFH er dumpet en enkelt plads ned i tabellen til femtepladsen, men med 11 points ligesom Randers og Team Tvis Holstebro, der ligger nummer fire og tre. Randers har dog spillet en kamp færre end NFH og Tvis Holstebro.

Næste kamp for NFH’erne er netop mod Team Tvis Holstebro. Det er den flyttede hjemmekamp, som bliver spillet i den nye Arena Næstved den 18. november. Bagefter spiller TMS Ringsteds herrer i øvrigt mod Team Sydhavsøerne i herrernes 1. division.

Topscorere for NFH i dag blev som nævnt “Mulle” med 11 mål, mens Mette Gravholt scorede fem og Karol de Souza fire gange.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen