Super Cup-revanchen udeblev

Det lykkedes desværre ikke for NFH-pigerne at revanchere sidste uges klare nederlag i Super Cup-finalen til Team Esbjerg, da de to hold onsdag aften atter stod overfor hinanden.

Denne gang handlede det om points i HTH Ligaen, og her var vestjyderne skarpest på dagen hjemme i Blue Water Dokken, og NFH måtte tage hjem med et nederlag på 27-21 i bagagen efter 13-7 til hjemmeholdet ved pausen.

Team Esbjerg måtte undvære holdets vel nok største profil Estevana Polman, som blev skadet i ligapremieren mod Odense, men NFH er endnu hårdere ramt af skader for tiden, så Polmans afbud fik ikke afgørende betydning for kampens udfald.

Udover Johanna Westberg og Ayaka Ikehara, som fortsat er på vej tilbage efter henholdsvis fødsel og korsbåndsskade, måtte NFH i dag også undvære Matilde Nielsen, Angelica Wallén og Emelie Nykvist, som døjer med skader i varierende omfang. Læg dertil, at Dione Housheer spillede med sygdom i kroppen – så har man et billede af de udfordringer NFH’erne skulle forsøge at overvinde, allerede inden kampen overhovedet var fløjtet i gang.

Men på trods af alt det kom de gul-blå faktisk ganske glimrende fra start. De to hold fulgtes tæt ad i starten, og der skulle gå næsten 14 minutter, før Team Esbjerg kom foran første gang. Det var da Annette Jensen scorede til 5-4. Desværre var det også i den følgende periode, at esbjergenserne trak afgørende fra i opgøret.

NFH holdt en scoringspause på næsten 11 minutter efter, at Lærke Nolsøe havde bragt holdet foran med 3-4 efter godt ni minutter. 

Næste gang, de gulblusede scorede, var efter 20 minutters spil, da Dione Housheer reducerede til 9-5.

I halvlegens slutning trak Team Esbjerg yderligere en anelse fra til en pauseføring på 13-7.

Anden halvleg blev til gengæld helt lige og sluttede isoleret set uafgjort, men det hjalp ikke NFH’erne meget i det samlede regnskab.

Mod slutningen lykkedes det ellers at hale lidt ind på hjemmeholdet, da Pernille Johannsen reducerede til 24-20, men det hele endte altså med en sejr på 27-21 til Team Esbjerg.

Topscorere for NFH blev den sygdomsramte Dione Housheer med fem mål og Pernille Johannsen med fire.

Næste opgave for NFH’erne er på mandag, hvor Viborg HK kommer på besøg i LÅNLET Arena.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen